Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Autor: babkaela, Datum: 15.12.2023 20:34

Mé dámy, dávejte na sebe pozor ... svátky nesvátky (s Vánocemi to mám asi jako Regidědek - nemusím je). A doktoři mají většinou pravdu, aspoň tomu stále věřím.

Oteklou hubu jsem měla cca před měsícem, na pohotovosti ATB neřešili a následně jsem ke svojí zubařce nešla. Zatím ťukyťuk je to v poho.

Syn je dnes 8 dní po operaci páteře, uvolnění kořene nervu a neumím nějak přeložit si pro sebe z lékařské zprávy a jemu to nikdo neřekl upravení vyhřezlé ploténky, dnes měl jít na kontrolu k obvodní lékařce - nebrali tam telefon. Zkusí v pondělí.

Ale u nás by bylo proti všem tradicím kdyby se před svátky nebo přímo na vánoce něco nevys.alo. Děda dnes volal z lázní, že je nějak hodně nachlazený a prokašlal celou noc ... už se těším, v úterý se vrací.

Hlavně aby Tonda vydržela ... mají v sobotu vystoupení v Červeném kostele v Brně - ten chrám prý má úžasnou atmosféru a akustiku (já věřící nejsem, možná bohužel, nevím, věřím v Matku přírodu) - tam v době adventu mívají vystoupení různé sbory pěvecké, nejen náboženské apod., oni jsou dětský sbor při škole ... no časově to letos nedám, snad příští rok. Ale táta určo nahraje a potom pustí.


Vytisknuto z www.week.cz dne 13.05.2024 04:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-o-vsem-a-o-nicem-ale-ne-o-kytkach/read.php?1,35989,1630221#msg-1630221