Re: Veselé obrázky

Autor: babkaela, Datum: 12.11.2023 20:06

Opravdu širší souvislosti - dětská práce, otrocká práce - plantáže bavny, čajovníků, kávovníků - mavíc přece jen dost často diskutovaná uhlíková stopa - převážení surovin, zeleniny, ovoce, sem a tam a tam a sem ... ???? Poměry nejen klimatické, ale i sociologické a jiné v každé zemi jinak ... adoptovaní (?) černoušci z bůhví odkud - kdovíjak jsou na to weekovské děti kdesi ...

Zameťme si před vlastním prahem - děti u nás (několikero kauz, které se dostaly do médií - týrané a fest - děti u nás), senioři ... už zase filozofuju zbytečně - většinu včerejšího "mentorování" o vzdělávání jsem raději odmazala - nejsem nejchytřejší.

A zvíře sama zabiju, jen musí to být na první dobrou a musím mít tuhle jistotu - proto je chovám, pro maso, které mám ráda - předesílám, nejíme psy ani kočky (i když u koček bych tuhle jistotu na první dobrou mít chtěla, ne pro maso, ale se.ou už mne maximálně) ... kdysi jsem tvrdila, že u nás vše pojde věkem ... dnes umím, už umím, ubezdušit králíky, slepice, brojlery, holoubata, husy, kačeny ... husy už nechováme, přestala jsem jíst kamarádky, každou jsem obrečela a přes slzy jsem se vždy pořezala.

Kordulko, nebuď citlivka ... jehňátko nebo ovce ... nejíš kuřata ?


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 20:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vesele-obrazky/read.php?1,4564,1629139#msg-1629139