Re: Volba prezidenta

Autor: Manca, Datum: 05.02.2023 20:27

Klid dámy. Kolikrát se vám za posledních sedm let zvedal důchod? Já mám mateřskou pořád stejnou. Myslíte, že plíny a přesnídávky nepodražily? Nebo dětské boty? Co půl roku vám noha neroste, buďte rády.

Pan prezident to skutečně je, stejně tak i ten bývalý, Klaus. Ať se vám to líbí nebo ne, můžou se tak teď oslovovat všichni tři.

A jak získal telefon na zahraniční politiky? A jak oni na něj, když mu gratulovali? Když je na obou stranách vůle, tak se dovolají. Bylo by vám milejší, kdyby ho ignorovali?

Stejně tak Hrzánský palác. Někde jsem četla, že to bylo obdobně i s Milošem. Že by bylo troufalé úřadovat z hradu, i když tam ty prostory taky jsou, tak se jako základna zvolí neutrální místo.

Tady zas někdo dělá vlny a úplně zbytečně. Mně je třeba tohle chování milejší, než aby si odjel na dovolenou, vrátil se na inauguraci a pak se měsíc rozkoukával. V soukromých firmách to takhle přece taky je, že odcházející zaučuje nováčka, aby byl přechod plynulý. A prezidentská funkce je důležitější než nějaký vedoucí výroby.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 04:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1616915#msg-1616915