Re: Volba prezidenta

Autor: babkaela, Datum: 23.01.2023 11:57

Ještě trošku ... už však končím .....

Před pár lety kterýsi z vydavatelů nějakého bulvárního plátku napsal, že píše pro dojičky z Podkrkonoší ... pro mne už tehy bylo úplně dehonestující vyjádření .... tyhle bulváry se píšou všude, zajímají asi ? všechny, asi dost lidí ... jinak by se na novinkách furt neobjevovala Agáta, Matylda Klotylda (občas oko zabloudí, nerozklivámám), kdo má bujnější vnady - kdyby nerozklikával dostatek lidí, nebudou dávat.

K dehonestaci dojiček - moje švagrová i bráška byli dojiči v Jeseníkách - zaváli je tam různé ... touha po vlastním bytě, neshody s bývalými partnery, neshody v práci (pro bráchu - musíš do KSČ, jinak půjdeš) .. a spousta jiného ... taky třeba okouzlení přírodou a vlastní pozemek, na kterém budou moci chovat ovce, husy .... Nemyslím, vím, moje švagrová je v IQ i EQ víc než thumbs down , bráška, i když byl schopen napsat vidle s tvrdým Y a slyšet s měkkým I ... uměl snad rukama i hlavou cokoliv .... opravit dům, vymyslet a vyrobit štípačku na dřevo, traktor, krerým ho dovážel, uvařit, zašít, ušít, uplést ... navíc ... vychovali spolu rovnou, nesmírně šikovnou a pracovitou dceru ... sice váži snad (ve svých 37 letech) 120 kg, ale čestnějšího a slušnějšího a pracovitějšího a ... člověka snad neznám (vyjma mých synů - jsou moji a taky opravdu umí).

Náš nejmladší má diagnostikovánu dysgrafii, dyskalkulii, dyslexii - je zaměstnán, váží si ho, je vyučen v oboru nastrojář, stará se o rodinu, super.

Mám kamarádku .. její syn od začátku školy problémy, nějak byl dotlačen .... nepátrám ... má titul magistra na pajdáku ... za celých 15 let snad byl zaměstnám půl roku, nikde se neuchytí, vždy nějaký problém ... za přepážkou na poště by byl hvězda hvězd ... tam ho maminka ovšem nepusí (no,,je mu 47).

A tady hovoří za vše, nadprůměrně inteligentní ... https://cs.wikipedia.org/wiki/Viktor_Kalivoda.

 

Mančo, Babiše opravdu, ale opravdu .... nemusím nebo spíš nemůžu ... ale tady už si nejsem zcela jistá, zda média nevrtí psem .....


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 18:35
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1616382#msg-1616382