Re: Volba prezidenta

Autor: babkaela, Datum: 20.01.2023 08:48



Anavi napsal(a):

A dobrovolné předurčení už znáte?

https://mocr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/vlada-schvalila-zakon--ktery-rozsiruje-moznost-zapojeni-obyvatel-do-obrany-statu-241501/

Nevím, zda jsem přečetla úplně dobře ... nebo možná pochopila?, dost věcí už při mé smečce doma přestávám chápat (jsem asi egoista - řeším věci, které ovlivnit mohu, ostatní jdou mimo mne, tak nějak)

Anavi - dobrovolnictví v armádě nebo spíše v domobraně má několik desetiletí dost zemí - kdo chce, projde základním výcvikem, je připraven na obranu země (státu, vlasti ... dosaď si po svém vnímání) - pokud je mi známo funguje ve Švýcarsku opravdu dlouho .... Spíš mne překvapilo ... duplicitní evidence zbrojních průkazů a vlastněných zbraní .... dosud byly pouze v gesci ministerstva vnitra ... nevím proč a z jakého důvodu bude evidovat i ministerstvo obrany ... ty dvě ministerstva spolu nekamarádí, jeden druhému neveří ? ... opět nechápu ... při dnešních technologiích, kdy je schopen se jeden napojit k druhému (mám nedávnou zkušenost ... po zadání mého rodného čísla si můj ortoped "stáhl" rtg. snímky z pracovišť, které jsou od něj daleko, není jejich součástí) a tady snad by mělo fungovat ještě líp . MV a MO. Ale Velký bratr tě sleduje ... asi musí vidět duplicitně.

Ke Švýcarsku, dohledávala jsem neutralitu, abych úplně nekecala ... https://denikn.cz/1059222/svycarsko-zakazalo-uz-ctvrte-zemi-dodat-zbrane-ukrajine-otazku-solidarita-nebo-neutralita-resi-od-pocatku-ruske-valky/ ... stojí za přečtení.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 01:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1616243#msg-1616243