Re: Volba prezidenta

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 17.01.2023 09:53

Anavi, k těm generacím. Řekla bych to tak. To za mě není ani tak otázka daleké budoucnosti, to je spíš věc, že nejsou ochotni si připustit variantu toho tahání za nitky.Věkem zažíváš víc situací, zkušeností a člověk si něco dá do souvislostí. Ale zkušenost je nesdělitelná. Bohužel.

Já to za sebe beru tak. Jak jsem už zmínila, věkem jsem generace blízká hipíkům. Další věcí, která mě dost poznamenala je jedna z desek Pink Floyd, The Wall. Nevím, jak tu kdo zná obsah. V zásadě se jedná a pocity a zkušenosti jedince frustrovaného společností, jejímiž hlaními představiteli jsou škola plná buzerace a řádu a pak armáda. a válečné zkušenosti. Zemřel mu otec ve válce. Nakonec tu pomyslnou zeď izolace a frustrací kolem něj zbourají další lidé, protože žádná společnost v zásadě není tak úplně špatná.Právě kvůli pocitům onoho frustrovaného jedince považuju jako jednu z nejvyšších hodnot co nejvyšší míru osobních práv a svobod.

Nad pracovní stůl mi kdysi někdo vložil cedulku, mám tam fakt chaos, Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. Za inteligenta se nepovažuju ale je pravou, že mírný organizovaný nepořádek mi vyhovuje víc. eye rolling smiley 

 

Ale naše děti a vnuci už třeba věci vnímají nějak jinak.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 12:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1616057#msg-1616057