Re: Volba prezidenta

Autor: babkaela, Datum: 17.01.2023 08:25

Opět - nechtěla jsem vůbec do téhle diskuze zasahovat. Ale ....

Vzpomínám si na mnoho jiných kampaní, vč. u nás při komunálních volbách ... sliby se slibují, blázni se radují či slova jsou jen vítr. Můj chlap říká - nikdo ti nemůže tolik dát co já ti slíbím .... V prvních prezidentských volbách Zeman x pan kníže - vzpomínám, že tehdy tu nastal takový konflikt, že odešly všechny fialkářky - Zeman vedl řeči a taky všude na bilbordech, že Karel nás zavede do područí EU, ztratíme národní identitu, to on nepřipustí - hned po nástupu do funkce nechal na Hradě vyvěsit vlaku EU, která tam do té doby nebla a podle mne tam nemá ani co dělat ... mohla bych pokračovat. Nechci ....

Psala jsem dříve než M. Hilšer opustil debatu v TV - že mediální masáž vetšinu kandidátů odsunula na vedlejší kolej, minoritní, pro mne neférové, ale lidi se nechali zblbnout ... omlouvám se těm zdejším, kteří volili volili jednoho ze tří "možných", přesvědčení jim neberu.

Pro mne je teď jediná jasná volba - volit v druhém kole nepůjdu - je to jako volba, zda mám bosou nohou šlápnout do kočičího nebo psího ho.na . Syn mne přesvedčoval, že kočičí smrdí víc - dosaďte si tedy jiná zvířata.

A jen pro zamyšlení - pan B, otáčí nejen v době covidu - každý má právo se mýlit, jasně, jen debil se z chyb nepoučí. jasně - ale zase to ale, těch otoček se mi zdá víc než dost - https://www.forum24.cz/blamaz-ve-volebnim-tymu-andrej-babis-zkritizoval-vlastni-kampan-bude-se-menit/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context .


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 20:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1616047#msg-1616047