Re: Volba prezidenta

Autor: alenak, Datum: 15.01.2023 22:46

K volbě prezidenta. Běžte volit, je fajn že máme možnost a to dobrovolnou. Moji rodiče volbu neměly. Nenechat se semlít blbostma a použít rozum, tj. velmi těžké, dohledat spoustu věcí lze. Pro mne, jako rodiče, je nepředstavitelné a neobhajitelné zavlečení dítěte do sporu o moc, majetek, obzvlášť když ví, že je nemocný. Lze si myslet, že vyměnou pár lidí mu vše projde, v delším období, ne. To není rovná páteř pro mě. Už vystupování a mluva při vyhlášení voleb, to taky byla ukázka. Takže naše volba je rozhodnutá. Není vše ideální, ale klid, nerozdělování společnosti, i ten řád a pořádek ve věcech je potřeba. Příroda má řád taky, někdy trochu zlobí a vychyluje, ale vždy se to srovnalo a srovná. smiling smiley Příjemný zbytek neděle.

 

Regina napsala -

Občas je mi ovšem docela záhadou jednání SPD. Hlavně Okamury. Někdy to vypadá tak, že už nemá ani cíle, kterých by pomalými kroky dosáhl. Beru co bylo jako jednu věc ale v současnosti vidím jako zásadní prioritu budovat pokud možno co nejsuverenější stát bez velkých bratrů za zády.


-nikdy jsem nevěřila, že má nějaké cíle, měla jsem dojem, že mu jde pouze o peníze a moc, že jim všem ukáže, co dokáže, viz jeho stavba domu, tj. velké ego, nic jiného. Už z čeho on vyšel, z nedostatku v dětství, tak mi bylo vysvětleno, že ho to poznamenalo na celý život, s tím souhlasím..., půjde s každým, kdo mu poslouží k obohacení, dar řeči je k nezastavení, no nevím, ale tj. můj názor, nejsme v rodině jeho příznivci....


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 19:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-volba-prezidenta/read.php?1,1615693,1615977#msg-1615977