Re: Vtipné texty

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 17.08.2022 19:40

Manco, navrhuju debatu ukončit. Stejně jako Putin jsou masovými vrahy téměř všichni američtí prezidenti, kteří rozpoutali nečítaně válek aniž byla dotčenými regiony požadována nějaká pomoc. Tudíž naprostou apatií v těchto věcech jsme zbabělci téměř permanentně a dlouhodobě. Ale to už je úděl malých národů. Taky jsme nikoho nezajímali v roce 68, nikdo si nepálil za nás prsty, prostě to tak je. Jako třináctiletá holka jsem pořvávala na rodiče jací jsou zbabělci. V zásadě se jen opakovala pocitově historie, když ze zabraných Sudet odcházeli připravení vojáci prakticky bez jediného výstřelu. To je právě o tom radikalismu mládí, který jsem zmiňovala. To je z hlediska etiky.

Věcně. Dvacetiprocentní úspora bez zastropovaných cen jak pro domácnosti, tak průmysl v konkurenci jiných firem, kde se vlády postavily jinak k problému energií, neřeší absolutně nic. Výrobky ztratí konkurenceschopnost, kupující je nebudou schopni zaplatit.Ekonomika se začne hroutit. Tohle motto je asi něco jako hadrové roušky z počátků pandemie. Byly k hovnu ale dávalo to pocit nějaké sounáležitost. Vymáhání jejich nošení je v zásadě psychologický tlak na podvědomí lidí, aby se báli. Bojácným se dobře vládne.Deep state. Totéž jen v bleděmodrým bude svetr navíc. Současně s tvrzením, že jsme ve válce budou znovu otravovány dětské duše.Dle ústavy v žádném válečném stavu nejsme a jen jako idioti jsme se přidali na stranu nemyslícího stáda, které stupňuje nevhodné a nic nepřinášející sankce. Trestající je postižen mnohem hůř než trestaný. Proto už ze zásady tyhle nesmysly odmítám. Ne pro vlastní pohodlí ale protože nejsem idot bez mozku vykřikující svazácké výzvy, které ničemu nepomůžou a nic neřeší..

Poslední perla. To sem i patří jako vtip. Vláda se usnesla, že zkontroluje výši záloh na energie. To asi stejně jako kontrolovala marže pump a výrobců, aby nejdřív sdělila, že vše OK a za několik měsíců jsme se dočetli jak to opravdu dopadlo. eye rolling smiley eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 15:11
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vtipne-texty/read.php?1,5866,1609876#msg-1609876