Re: Veselé obrázky

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 22.06.2022 23:34

Aleno, celá situace připomíná tragikomedii, jen by bylo lepší, kdyby to člověk nežil a jen měl možnost sledovat jako na divadle anebo jako sledování pokusných morčat v akváriu. Ale to vyžaduje příjmy na úrovni našich zákonodárců podpořené ještě různými vedlejšími a ještě jinak" vedlejšími" příjmy z různých dozorčích rad.Jak se opět ukázalo, a to je jen špička ledovce, jedno zaměstnání, a to ještě počestné, bude brzy málo.A pro mnohé už nestačí teď.

Topíme tepelným čerpadlem, tudíž elektřinou. Nebudu na tom o mnoho lépe a že bych se někdy dočkala návratnosti do ekologické investice jakou je pořízení tepelného čerpadla, to je něco jako sci-fi. Jen mě tak v téhle době, kdy se valí opět špína politickou scénou, přijde komické, poslouchat, jak si utáhneme opasky, po kolikáte a kdo? Zbavíme se, možná?, závislosti na jednom dodavateli a budeme závislí na jiném. A poslední kapkou, kterou by snad jako naději mohl brát slabomyslný jedinec, je představa, jak stát zakoupí zpátky všechny elektrárny atd. a to ještě od představitele strany, která všechno pod pravicovou stále opakovanou mantrou prodala.

Upřímně řečeno, po dnešním projevu, a to jsem si myslela, že už jsem zvyklá na všechno, si připadám jak Alenka v říši divů. eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 03:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vesele-obrazky/read.php?1,4564,1607133#msg-1607133