Re: Mám radost aneb povedený den

Autor: babkaela, Datum: 15.11.2021 21:57



kordula napsal(a):

Děda jde zítra k doktorce, prostě se z toho jen tak neoklepeš.

Já jsem táhla kocoura na veterinu. 5,30 a udejchala jsem to A ještě jsem pomohla chytat poraněnýho holuba

Kordulko, při vší úctě k Tobě, mám Tě moc ráda, víš to, ale ... nejsi úúúúúúplná blbka confused smiley . Mám povícero takových kamarádek a všem říkám ... začněte víc myslet na sebe než na zvířata.

Je to blbý, ale některá jsou oprandu jen "spotřebák" a některá jsou přítěž ... holubi ve městech ... budeš krmit a zachraňovat potkány ? ... taky jsou domácí mazlíčci winking smiley .

A dědka tam zítra opravdu dokopej, i když Tě občas vytáčí (ten můj mne tak neskutečně se.e, ale k dr. ho vždycky nějak dokopu, neumím si představit být bez něho), kočky a holubi zase tak dlouhověcí nejsou.

Asi bych měla být v trochu jiné diskuzi, dlouho tu otevřená nebyla, "musím se pochválit"? tak nějak byla, asi, možná, snad, zítra dohledám ... v sobotu (měla jsem prozíravě navařen oběd) jsem "uklohnila" - bráškův terminus technicus - z 5 kg červené řepy a 5 kg červeného zelí (ze záhonu furt ještě - Lada už má i poryto) - řepu se zelím - dle AlenyK rcp. dva dny sem hledala rcp. (nemám prostor sedět u PC furt, po chvílích, nenaspala jsem si vloni do mojí rcp. knihy-lístečkové vydání) - zvládla jsem už i polovinu rozdat (dědek neví, asi by nerozchodil) .... místo cibule křen, ne tolik ... asi by mělo ... koupený nemá "grády" - ve sředu v civilizaci jsem si koupila v kontejnerku 8x8 křen za 125,- eye popping smiley .... ale chci ho mít svůj, tehdy když o potřebuju, nebude vyčichlý ... měla jsem ich vzát aspoň 5.


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 14:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mam-radost-aneb-povedeny-den/read.php?1,58397,1594501#msg-1594501