Včera jsem slila ostružinový likér, je moc dobrý. Ty ostružiny nasáklé alkoholem jsou určené na zdobení vánočních košíčků, ale nevím, jestli se toho dožijí, krásně se mlsají jen tak.
No a dnes jsem nerozumně ochutnala i likér z černých bezinek, který jsem dělala už loni. Tehdy jsem zapomněla, že je třeba ty plody povařit, aby to bylo stravitelné. Řešila jsem, jestli to povařit dodatečně i s tím alkoholem, jenže to by se mi odpařil. Tak jsem pořád přemítala, co s tím, že se to nakonec louhovalo dva roky. No a mám pocit, že jedna malá sklenička likéru způsobila, že teď běhám často na WC - nic jiného, co bych z toho mohla podezřívat, jsme dnes nejedla (myslela jsem, že když to budu brát střídmě, bude to jako lék, ale vlastně to lék je, výborně mi to pročistí vnitřnosti ).