Re: Trapasy

Autor: drahus, Datum: 26.07.2018 11:23

Mno, vím, co se všechno nachází v "přírodě" a právě to mě štve co jsou schopni lidi do lesa i jinam donést a odhodit. Všude se řeší třídění odpadků a pak je toho plný les. Nerozumím lidem, co použijí a odhodí. Papírové kapesníčky, když si někde v křoví utřu pozadí, nemám-li šanci na normální záchod, ještě pochopím. buničina se rozloží poměrně rychle a navíc, všeobecně přemnožení divočáci jí mají ovoněnou rádi a neublíží jim. Jenže takový čůrací okap na jedno použití určitě nebude z recyklovaného, rychle rozložitelného papíru, páč by ti jeho obsah asi zůstal v ruce a zahodí se také, zrovna tak, jako pet flašky všech rozměrů, i když jdou lidi do lesa na dvě hodiny. Oni by umřeli žízní nebo si strhali záda, kdyby prázdnou donesli domů.

Už o tom nebudu psát. Nejsem zelený aktivista, ale tohle mě štve! Každý kousek plátkového salámu, sýra a jiných poživatin, které sice kolikrát ani moc poživatelné nejsou, ale jsou zabalené v blistru. Kolik lidí, kteří si takový balíček vezmou na výlet donesou domů prázdný obal?

Já vím, to už nejsou Trapasy. Omlouvám se, ale mě to deprimuje, co my lidé s tou naší matičkou Zemí, děláme. Je mi za nás hanba. Vídám na sociálních sítích, co se děje v oceánech a nezasloužíme si vůbec existovat thumbs up


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 17:13
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-trapasy/read.php?1,7650,1506802#msg-1506802