Re: Trapasy

Autor: Hanule, Datum: 26.07.2018 10:17

Drahu, tehdy kolem toho r. 2002 se výskyt těchto pomůcek řešil docela dost městsky, metrosexuálně a genderově právě. Tolik k určité části historie. S vážnou tváří řeč o dámských pisoárech, které netuším, asi nakonec moc neexistují, takže určitá křeč. Ovšem co mají za ty roky v reálném dopadu v západní Evropě, odkud trend přitáhl, za sebe opravdu nevím.

V přírodě s sebou vláčíš lahev pro pitný režim a lahev oplachovací, jak už tu bylo zmíněno. smoking smiley (Mimochodem, nedávno mi naběhl odkaz na lahev pro pitný režim o velikosti cca 1,8 litru, takže tu nejlépe vláčíš, aby bylo jasno, je to dle odkazu ohromně trendy. I se nějak báječně stupidně jmenovala, třeba si ještě vybavím. grinning smiley No, pana Měšťáka by uhodilo.)

Ad zahazování+... rozložitelnost leda. Ne WC splachovatelnost či odkládání do košů na vložky, sáčky na ně také mají vyvinuté své držáčky, potkáš samozřejmě vzácně, natož doplněné o příslušný obalový materiál.

+) Mimochodem, jako bys neviděla fůry papírových kapesníčků v přírodě. Myslím, že jen málokdo řeší, kterak je odtamtud odnést. Jde tedy spíše o princip malé polní, tj. patou odkopnout kus země, špičkou zahrnout. Kdo se učil tohle? smiling smiley grinning smiley flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 07:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-trapasy/read.php?1,7650,1506800#msg-1506800