Re: Kocovina

Autor: oxylife, Datum: 29.05.2014 13:32

Novinka proti kocovine:

Kyslikova voda OXYLIFE WATER.

www.oxylifewater.com

Kyslikova voda - OXYLIFE WATER

Je zdrojem energie a vitality

Oxygen - 90mg/l.

Voda je nejdůležitějším prvkem potravy, kyslík je elixírem života.
H2O + O2 - nejlepší kombinace pro lidsky organizmus.

Dnes už není pro nikoho tajemstvím, že voda s vysokým obsahem kyslíku je velmi prospěšná pro lidský organismus a že kyslík zlepšuje kondici celého těla.

Vědecké výzkumy prokazují, že užívání vody se zvýšeným obsahem kyslíku způsobuje vyšší obsah kyslíku v krvi a tedy zlepšení trávicích procesů a snížení srdeční frekvence. Při pravidelném užívání okysličené vody se téměř okamžitě dostaví zlepšení zdravotního stavu, způsobené efektivnějším zásobováním buněk a tkání kyslíkem.

Pozitivní účinky kyslíkové vody OXYLIFE WATER:

pomáhá odstranit bolesti hlavy, migrény a deprese zmenšuje riziko srdečních záchvatů kyslík se podílí na všech regulačních procesech působí antibakteriálně a antivirově zrychluje vylučování strusek a toxinů z organismu podporuje mikrocirkulaci krve reguluje a vyrovnává tlak krve podporuje regeneraci všech tkání urychluje hojení Stabilizuje imunitní systém zlepšuje látkovou výměnu zvyšuje energii buněk pozitivně působí na psychickou a tělesnou výkonnost podporuje množení potřebných bakterií ve střevech výrazně zvyšuje koncentraci a myšlení zvyšuje efektivitu práce pročišťuje organismus pomáhá v hubnutí kvalitní pitný režim OXYLIFE WATER je vhodna pro sportovce, pro mlade a stare lide, pro lide krere se premysleji o zdravem stylu života a pro te kdo potrebujou vice energie. OXYLIFE WATER Vám daruje dobrý pocit a zdraví!


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 10:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocovina/read.php?1,16750,1157650#msg-1157650