Re: Exekuce-řešení

Autor: Deniska, Datum: 07.02.2014 12:31

holky, díky moc za reakce. Nejsme jediní, kteří máme na tom pozemku právo chůze, tuším, že dalších pět parcel v okolí /zahrádkáři/. Barák je určen k demolici a navíc je na něm ještě 400 tis. dluh jinde. K exekuci jde jenom dům a parcela pod ním plus nějaký kousíček, okolí je pak ve vlastnictví jejího syna. Takže nový majitel toho moc nezíská. Není tam plyn ani státní voda, ani nikdy nebudou. Je to naprosto neatraktivní ze všech hledisek - plus k tomu není příjezd, zase jenom břemeno, tu cestu vlastní její syn.

 

To, že o studnu nestojíme, jsem myslela pouze tak, že když nový případný majitel nedá k podpisu novou smlouvu, je nám to fuk, ne, že to má pana vrchního exekutora nějak tankovat winking smiley .

Adresu v katastru samozřejmě změněnou máme eye rolling smiley a samozřejmě jsme věděli i o tom, že je sousedka v exekuci. Už loni tady ti šmejdi šaškovali. Paní nám to nabízela k odkupu sama.

 

V tom dopise ale nebyla jediná zmínka, proč jsme zainteresovaní (odkaz na zákonnou povinnost informovat vlastníky břemene apod.), naše jméno tam nikde nefiguruje - prostě nám přišel na starou adresu papír s osobními údaji sousedky, vyloženě to působí jako reklama "vaše souseda je na zádech, běžte si do ní taky kopnout, je to levně"

 

Já zákon neznám, což mě neomlouvá, ale tohle mi přijde proti etice, asi jsem divná.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 13:50
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-exekuce-reseni/read.php?1,1092237,1104973#msg-1104973