|
|
pátek 14. srpna, 12:14 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Ahoj , co si myslíte o tomto štípnutí, Šarka je toho plná , dostala tetanovku a má to hlídat, děkuji
Muchničky?Je toho na internetu hodně
Něco takového jsem měla na zádech, přes tričko. Nesla jsem dítě a nestihla reagovat. Myslela jsem hovado a nikam nešla.
Moje švagrová to má na noze už přes měsíc a od MUDr má masti a Penicilin, nepomáhá to. Má to rudo-fialové.
Šmarjá, co to bylo za hajzla štípavýho?

To je právě to, že jí to štíplo aniž to v tu chvíli cítila. Takže vůec neví.
Dneska nás z práce vyšoupli kvůli vedru už v 11 hodin. Zítra mám náhradní volno a potom tři týdny dovolené. HURÁ
To si budeš pěkně dlouho lenošit
Děda venku spadnul , mimo rozbitého nosu má dvojitou zlomeninu ruky.Obmitl operaci ruky pod narkózou, / že by dopadl jak Laufer a už se neprobral/ 🙈 tak to zkusí jen opichat a slabou narkózou a z toho důvodu mě ho dali domů do pondělí. Dude dostávat injekce do břicha. To k nám přijde sestra, ale mám tušení , že mě bude nutit ať to dělám já. Jednou a to šlo mamince o život , jsem ji bodla já. Máme zdravotní sestru přes silnici , ale tu dědek nechce.
Ještě se nevyhrabal z kyčle a nyní tohle.
Mezitím jsem vykopala hrob pro kocoura a pohřbila ho a upravila hrob.
Kordul, držím palce, no vždycky se toho se.e víc najednou
Kordulko,držím vám ,tobě i manželovi pěsti,ať to zvládnete.Kocoura -souseda je mi taky líto.
Děkuji , chodím sem málo , ale ráda.
Letos se to nějak hromadí , dědek kyčle, vykopat hrob a se Sousedem být do poslední chvíle a teď ta lapálie opět s dědkem.
Ale docela to s ním jde, i když říká hodně bolí v pondělí ho vezeme do nemocnice, úterý snad operace , tak to si snad trochu dám oraz. Zahrada kvete a já to praktická nevidím. Vymýšlí si ,že nechce narkózu , jen lokální umrtvení., nechce dopadnout jak Laufer.
Myslím , že mu nakonec dají narkózu a bude po parádě.🙈😄
Kordul, když se to se-e, tak se to se-e. Drž se a ať to jde už jen k lepšímu.
Děkuji, ..