Re: Oprsklá mádež

Autor: Nathanaella, Datum: 20.05.2008 19:50

Souhlasím s Galad. Pokud se někdo chová "neurvale", tak má prostě smůlu. Nejsem nijak zlá ani neslušná, ale pokud se někdo neumí chovat, tak to přeci nemůže chtít po mně, že?

Nechci ani tvrdit, že oprsklá mládeš není... JE!!!! Vidím to každý den cestou do práce. Nejvíc mě ale děsí to, že oprsklí jsou už i malí caparti. Chodí to do první třídy, sotva to unese aktovku, ale chová se to na zabití. Musím přiznat, že mě pokaždý svědí ruka - liskla bych jim a bylo by. Co bych si já v jejich věku nedovolila ani náhodou (protože jsem měli respekt nejen z rodičů, ale všech "dospěláků"), si oni dovolí s naprostým přehledem a drzostí.

Bydlíme v obecní bytovce. Ve vchodě je 14 bytů - více-méně rodiny s dětmi. Na hlavní chodbě jsou neustále poházeny papírky od bombonů, sušenek,.... Na co by to po sobě uklízeli, když jejich rodiče hází vajgly taky přimo před vchod na chodník (jsem kuřák, ale tohle mě fakt žere). Jedna mladá expertka pořád "fluše" na schody, případně na zábradlí. Holt, mamince to asi nevadí. Do čerstvé výmalby puberťáci ihned vyryli kosočtvrece. A tak bych mohla pokračovat. Prostě děs-běs. Jen si říkám, proboha, co ty rodiče dělaj? To to nevidí? Možná ani nechtějí....


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 18:56
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-oprskla-madez/read.php?1,80565,80738#msg-80738