Re: Střídavá péče

Autor: PAVEL CERNY, Datum: 17.06.2008 17:41

Ahoj,

vubec nevim kdo jsi ale tvuj prispevek jsem cetl a je hrozny jak to odnasej deti po rozvodu.Ja jsem se rozvedl pred 2 lety a o nasi dceru jsem mel vzdycky velkej zajem.Moje bejvala zena je toho nazoru,ze jsem jenom od toho abych platil alimenty.Alimenty?smiling smiley

Moji rodine jsem dal vzdycky vsechno....jak penize ,tak i veskerou podporu a lasku.Jenze pak si zena nasla mladeho golfistu a bylo to.

Po nejakem case se ke me chtela vratit,ja to zkousel ,ale po nejakem case jsem se nan ni nemohl ani podivat...proste jsem se k ni nemohl chovat jako vzdycky.

Ale abych se vratil k nasi dceri.Od bojuju o stridavou vychovu ...uz jsem byl hodne blizko...bydleli jsme ve stejnem meste asi 1.500 metru od sebe!!!Dokonce mam predbezne opatreni od soudu,kde jsem opraven stykat se s dcerou 15 dnu v mesici stridave s matkou.

Jenze matka se odstehovala 48 Km od mista od kud pochazime,jak ja tak moje ex.Dcera tady ma veskerou rodinu,jak z me strany ,tak i ze strany matky.Jeto sileny v zari jde do skoly a co ted.Ja jsem pro 2 skoly po pul roce....a matka proto abych dceru vidal 1 krat za 14 dnu.To je pro mne jasna smrt......tak dlouho to bez dcery nevydrzim.

Doslo to tak daleko,ze v tomto tydnu bude clanek v casopise REFLEX.Pokud mas nejakou radu budu jedine rad.

 

 

Pavel


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 01:31
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-stridava-pece/read.php?1,68279,89532#msg-89532