Re: Výroky dětí

Autor: babkaela, Datum: 24.11.2020 20:55

Kaaj, stejný "výlupek" byl Tonytáta - v 10ti letech přesvědčoval na chirurgii doktora, že mu palec zašívá blbě, že máma i babička ponožky látají jinak, ve 12ti na chíře komentoval při převazu naštíplé lopatky - snad vám zdravotní pojišťovna dává dost na to, abyste nemuseli šetřit s obinadlem - ve druháku na gymplu ovšem se svými kecy dojel, musel opakovat - ani při reparátu z němčiny ho úča nenechala "projít".

Ale proč píšu - Tonda má psát zápis do vlastivědy - kapitola se jmenuje Půdy a zemědelství v ČR - chápu, že jde o převládající složení, ale .......... naše městská část má rozlohu cca 2,5 km čtver., na různých částech máme vždycky kousek a každý je složením jiný, zahrada má cca 1500 m čtver. - taky všude jinak .... že bychom byli tak výjimeční ? asi ne .... Půdy ČR nejsou výrokem dítěte ... asi stárnu a blbnu.

Výrok dítěte - Tondo, armáda ČR - jaké má složky - "Babí, nejsem blbá, pamatuju si ... letectvo, pozemstvo a hradisko" - pro neznalé - letectvo, pozemní vojsko a Hradní stráž. Nechápu, proč se musí učit od kdy jsme členy NATO, když vůbec netuší co Severoatlantický pakt je a proč vznikl. Zavání mi to cepováním dětí s RVHP a Varš. smlouvou.

S pompézním oslavováním vzniku Československé republiky 28. října už vůbec nejsem schopna se ztotožnit - ta republika už dlouho neexistuje, proč je tedy tenhle den státním svátkem?


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 01:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vyroky-deti/read.php?1,5325,1573516#msg-1573516