Re: Jsem těhotná?

Autor: carlos, Datum: 02.10.2011 10:58

Takové vážné téma a vy z toho nakonec ještě uděláte kabaret, že se nestydíte ...... takový velký holky a todlencto grinning smiley grinning smiley grinning smiley .

 

A trochu seriózní diskuzi pro Dikynku 88 : heleď holka, na co je ještě čas, to nech na pokoji. Pokoušíš osud v pochybné idei dospělosti, ke kterému máš, dle tvých slov, ještě hodně daleko. Nejde o to že bych ti to puritánsky zakazoval, jen varuji před následky jež, zejména v dnešní době, jsou nejen pro tebe zničující. Pokud ovšem trváš na těchto aktivitách, je jen na tobě, jak se tvůj partner zařídí, aby nedošlo k nežádoucí graviditě. Rozhodně používat ochranu, bez ní ani ránu. Ale myslím že tohle dobře víš, tak jen připomínám. No nevím jestli už se ti menzes dostavil, a tak jen tajně doufám, že se jednalo o chronologickou disfunkci organismu.

 

P.S. tyhle mladé opravdu nechápu, kam mají pořád tak na spěch ?!? Vždyť jim nic nikam neuteče. No nebyli jsme jiní, ale soudě podle příspěvku, tohle je už příliš. Na tohle jsme jen v jejich věku tajně pomýšleli, a první krůčky zkoušeli až na střední. No je asi jsem z jiné planety ......eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 01.05.2024 22:32
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jsem-tehotna/read.php?1,648669,649708#msg-649708