Re: Táta na rodičovské

Autor: Anavi, Datum: 08.10.2009 18:02

Petr30 napsal(a):

Upřímně jsem zvědav jak to tu dopadne, zda přibude nějaký ten táta co je více doma než v práci. Měl jsem to štěstí, já to považuji za štěstí, a odjel jsem jako au-pair do Anglie, kde jsem se staral o 4 kluky. Byl to mazec a velika škola. A tak jsem nikdy nepochyboval, že až bude dítě, že s ním chci trávit čas. Čas s prckem není vždy med, znáte to sami. Ale ta doba už se nikdy nevrátí a já si to uvědomuji. A tak se s vámi brzy podělím o své zážitky a zkušensoti s mou malou princeznou.

 

Zatím jí je 7 měsíců.

 

Věra psala o domácích prácech ,o) ,, jak si myslíte, že to se mnou je? vaření není problém, ale občas po sobě nestíhám uklidit kuchyň ,o)) ,, příště zase napíšíi více,, nebo co by vás zajímalo? klidně se ptejte ,o)

 

------------------------------------


Vítej mezi námi flower smiley

Máš můj obdiv. Ze svého okolí pár tatínků na mateřské znám, ale maj to trošku "na poloviční úvazek" - funguje to tak, že manželka navaří, nachystá kupičky s oblečením a tatínek skutečně jen dohlíží :). No a když se uštvaná živitelka vrátí domů, tak rychle poklidit vzniklý binec, dát nádobí do myčky, což se většinou tatínkům za celý den nepodaří a rychle se žene vařit večeři a taky oběd na další den. Obě rodiny, které znám, tak volily z finančních důvodů, protože maminky měly příjem třeba i trojnásobný, ovšem pro maminky to moc úleva není. Přiletí z práce, mají druhou směnu a tatínci musej jít odpočívat :).


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 00:33
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tata-na-rodicovske/read.php?1,279765,279924#msg-279924