Re: Hubené dítě

Autor: Amee, Datum: 27.03.2012 22:22

Ale taky jsem ti chtěla poradit. Deniska má ráda opravdu kvalitní jogurty, žádný Dobrá máma a tak. Takový ty ve skleničkách, co je dole ta marmoška. Jsou pěkně hustý a občas si do nich namočí na chvíli piškoty než změknou. Sýry, žervé na tmavém rohlíku a co třeba tousty, ty většina dětí miluje k svačině, dají se jíst teplý i studený. Já preferuju, že děti nemusí jíst hodně (to je relativní, co je hodně) třeba málo, holt né každý zbaští porci na posezení, ale ČASTO. Některé děti mají opravdu velký výdej přes den.

Když nad tím tak přemýšlím, tak Denisa začíná den většinou nějakým mléčným výrobkem, jogurt, Monte drink, nebo taková ta pití s bifidus, tekutou Activii, miluje jahodovou s kiwi, pak má sváču, většinou chleba s něčím, rohlík s něčím, tousty a ovoce, nebo zeleninu.

Dávám jí jablko, mandarinku, natrhám do krabičky víno, pomelo co zrovna je.

Pak má oběd ve škole, nad tím kontrolu nemám. Po vyzvednutí ze školy okamžitě míříme do obchůdku naproti škole, většinou si vybere croissant se sýrem, nebo třeba Bebe brumíka, mléčný řez, nebo nějaký koláč, občas i rohlík s párkem (klasika :D) a zase si k tomu vybere i nějaký to tekutý "mlíko"

a do večeře pořád něco požírá, protože Adam si taky hubu neošidí a tak ho vidí a chce taky. A večeři sní taky.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 17:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-hubene-dite/read.php?1,740497,740657#msg-740657