Re: Přechod k jiné pojišťovně

Autor: Petra.Novakova, Datum: 14.06.2013 12:27

Já to mám právě na doporučení lékařů. Dali mi tip na pár pojišťoven se kterými nemají problémy. Hledám tedy možnosti, kam a jednoduše přejít. Nikdo na mě netlačí. Koukám spíš do budoucna, aby jsem předešla zbytečným problémům.



Deniska napsal(a):

nebyla ta slibotechna Agel? winking smiley pred lety nas zastavila na ulici hunterka od agelu. sly jsme s kamaradkou s kocarky z plavani batolat. pani byla velmi sprosta a agresivni, zrovna jsem ale zvazovala prechod k jine pojistovne. chvilku chtelalakat na detskou vyzivu a pleny zdarma, coz jsem nebrala jako argument pro. detem varim, kupuju cerstce ovoce a pouzivam latkove plenky. tak zacala vyhrozovat, ze moje pojistovna krachuje a chtela po mne obcanku, ze si me napise grinning smiley . rekla jsem ji, ze ji nic nedam, at mida vizitku, ze se na to podivam v klidu doma na netu, nacez se zacala vztekat, ze neni informacni kancelar, a utikala! nedbajemoji vyzvy, atse predstavi, at vim, na koho si mam stezovat

Anavi napsal(a):

Jsem se svojí spokojená. Jednou jsem zaváhala a chtěla přejít k jiné, naštěstí jsem stihla svůj přechod k nim včas zrušit, protože přes veškeré sliby pojišťovny, jak mají nasmlouvané skoro všechny doktory, mě hned tři odmítli s tím,že oni s nimi teda smlouvu uzavřít nehodlají - zubní, alergolog i na očním. Takže jsem jim společně s rozčileným e-mailem, kde jsem útočila na klamavé informace, poslala žádost o zrušení přehlášení a den před vypršením termínu!!! (blokovali to, jak mohli)jsem po mnoha výhrůžkách dostala od nich souhlas, že to přijali. Takže po této zkušenosti už bych si přechod k jiné pojišťovně velmi dobře rozmyslela. Určitě by to nebyla žádná z nově vzniklých, která naslibuje hory doly, ale k nějaké lety prověřené. Tolik za mě.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 10:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-prechod-k-jine-pojistovne/read.php?1,994023,994079#msg-994079