Re: Co na posílení imunity?

Autor: Trixinka, Datum: 07.09.2010 15:52

Mám dva kluky, 5 let a 16 měsíců, samozřejmě že se je snažim cpát ovocem nebo zeleninou co to jde, ale nevím jak vaše dítka, ale ten starší už tomu moc nedá, s tím mladším je to snažší, ale taky přijde doba, kdy si prostě dobrovolně nic nevezme.

Když začne tohle počasí, tak prostě nakoupim vitamíny, když byl ten starší malej tak sirup Pikovit, první flaštičku jsem dávala opravdu pravidelně, aby měl alespoň základ, druhou už jme brali, mno když jsem si vzpoměla, nebo pravidelně když na nás něco lezlo, krom pár dní kašle a unudlanýho nosu zatím nic vážného, antibiotika jsme zatím nebrali ani jednou, teď když je starší tak mu kupuju marťánky, ty berem pravidelně jen první měsíc, když se blíží čas chřipkovejch epidemií dávám mu preventan junior. Jakmile se ale přiblíží jaro a pak do konce léta nedostává nic. S tím mladším to budu dělat stejně, jen místo Pikovitu zkusíme Marťánky sirup.

 

Vím, že plno rejpalů řekne, pane bože chemii dětem? Já si říkám, lepší chemickej vitamín C, než rádoby přírodní produkt nabitej vitamínem E. eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 09:13
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-na-posileni-imunity/read.php?1,18381,452939#msg-452939