Re: Bolesti hlavy a teplota, z ceho?

Autor: dexinka, Datum: 17.11.2009 14:21

Tiens - čínská medicína stará 5000let.

Naše preparáty jsou vyvážené na energetické úrovni na zásadě harmonie Jin a Jang. Vypracované na tisícileté zkušenosti. Bez chemického zpracování.

...jsou pohodlné při užívání nemají vedlejší účinky...prodloužená doba účinku, účinek přetrvá i po využití...neobsahují stimulátory, hormony a tendenci k návyku...kombinace jeden s druhým v různých poměrech...kombinace se všemi syntetickými léky...kombinují se s fyto- a homeopatickými preparáty...disponují normální kyselo-alkalickou rovnováhou pH...obsahují aminokyseliny, výživné látky, vitamíny, mikroelementy, bohaté na kolageny a fosfoproteidy...vysoký obsah kalcia, které se lehce vstřebává 95-98% na iontové úrovni.

 

Prevence při:: ...obezita, porucha tukové výměny...cukrovka...chronická zácpa, špatné vyprazdňování...hemeroidy, trhliny konečníku...detoxikace organismu...otrava a práce ve škodlivém prostředí...bolesti hlavy a migrény...léčby zhoubných novotvarů-nádory (prsu)...rozšíření žil, vředy dolních končetin...při tvorbě kamenů...choroby srdce...snížení cholesterolu...chronická únava...záněty různého původu...zvýšení imunity...atopické ekzémy...otoky končetin...popáleniny, rány...křeči v nohách a těle...nespavost...streptokok, stafylokok...při chemoterapii...roztroušená skleróza...revma-bolest kloubů...zlomeniny...symptomy klimaktéria...neplodnost...očista krve...špatná paměť...krevní tlak...zápach z úst...onkologie...epilepsie...nemoci jater, žlučníku...žaludeční vředy...alergie, astma...mrtvice...funkce ledvin...

Firma Tiens nabízí okamžitou slevu na preparáty 25-49% za váš odběr. Peníze jsou posílány na Váš účet - odměna za Vaši důvěru v NÁS. Mohu pomoci? Napište Váš zdravotní problém a spolu najdeme řešení, jak vám pomoci .

Preparáty posílám na dobírku s přesným návodem na použití za poradenství doktora. Hodně zdraví všem. Dana 775/994419flower smiley flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 07:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bolesti-hlavy-a-teplota-z-ceho/read.php?1,100520,297057#msg-297057