Re: Co na posílení imunity?

Autor: Anavi, Datum: 09.07.2009 20:56

Stano napsal(a):

(Mám strašnej problém, že vůbec nejsem důsledná, fakt jsem hrozná, hrozná. Vždycky si nakoupím kdovíco, bylinky, čaje, kapky, blabla, a za pár dnů se na to vyprdnu, nedokážu to... Pomoooooc!!! sad smiley)

Zdravím tě, klone můj... :(.

Kdysi jsem zašla k léčiteli, doporučil mi hodně dobrých bylinek, fakt jsem se cítila líp a co myslíš? Po 14 dnech jsem se na to vykašlala, sotva se mi udělalo líp, tak bylinkové čaje byly ve skříni zastrkávané dál a dál, až nakonec skončily v koši jako prošlé... tenkrát v tom bylo fakt dost peněz a já na sebe byla dost naštvaná :(.

Od té doby dvakrát vždy zvážím, co si koupit a jestli se dokopu k tomu, abych aspoň chvilku! dodržela nějakou pravidelnost, aby to mělo smysl... :( ach joooo!

 

tuším, že tu byl odkaz na stránky celostní medicíny. Tu já teda propaguji taky kde se dá, takže bych snad v tomto případě ani ze skryté reklamy nepodezírala.

www.prozdravi.cz

www.celostnimedicina.cz

- tam běžím pokaždé, když mám já nebo někdo z rodiny problém. Je tam na mailu i lékař, který do druhého dne odpoví a poradí příslušné kombinace léků nebo schválí vámi vybrané. Vždy naprostá spokojenost a v mnoha případech už nám to opravdu pomohlo thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 20:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-na-posileni-imunity/read.php?1,18381,245939#msg-245939