Re: Co na posílení imunity?

Autor: Stano, Datum: 02.06.2009 14:47

Spike, je to jiné, když dáš odkaz ty a když ho dá buď neregistrovaný nebo právě zaregistrovaný uživatel, který nám dobrosrdečně ukáže nějaký výrobek, vychválí ho do nebe, a už ho/ji nikdy nevidíme. Asi je to součást marketingu confused smiley. Neplacená reklama. Nicméně rady uvítám, neboť chci být zdravá a nedaří se mi to už několik měsíců. Udělala jsem kolečko po doktorech, že to tedy nebudu přecházet, ale doktoři mě v tom nechali - pár základních vyšetření až na chudokrevnost nic neodhalilo a já se plácám ve zvýšených teplotách cca 37,5 - 38´C pořád.

 

Takže - co na imunitu, očistu organismu, chudokrevnost? Dnes jsem (na radu Jolany, zkušené a poctivé udržovatelky svého zdraví) zahájila aspoň to nejmenší - během dopoledne vypít litr vody s půlkou citrónu. Je to dobrý, svěží, zadarmo a člověk aspoň udržuje pitný režim. Vrátila jsem se k užívání grepových kapek...

(Mám strašnej problém, že vůbec nejsem důsledná, fakt jsem hrozná, hrozná. Vždycky si nakoupím kdovíco, bylinky, čaje, kapky, blabla, a za pár dnů se na to vyprdnu, nedokážu to... Pomoooooc!!! sad smiley)


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 00:59
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-na-posileni-imunity/read.php?1,18381,231217#msg-231217