Re: Povídání a rady o dětech

Autor: slunino, Datum: 12.03.2011 15:29


Christin napsal(a):

Dámy já bych potřebovala poradit!!

Můj synek poslední týden a něco odmítá pořád jídlo.Jakmile má přijít na jídlo tak si honem jde sednout do židle ale pak když k němu přijdu tak to nechce a nechce to ani ochutnat.Pak po 10min. přemlouvaní mu to nacpu do pusy a čekám co na to řekne.Občas si dá ještě ale to jen tak 5lžic a konec a nebo si nedá vůbec.I když ho nechám vyhladovět tak je to samé.

Ani své oblíbené jídlo nechce.Vařim mu a i příkrmy dávám a nic.Ještě kojim a to si veme jen občas ale spíš ted taky ne tak nevim co mám ještě zkusit.


Christin, moc ti neporadím. Třeba má jen takové období. Zdá se mi, že mé dítě má tzv. žravé období a období, kdy jí velice málo. Také jsem hodně řešila, pokud si vzala dvě lžičky jogurtu a víc odmítala. Nakonec na rady kamarádek jsem to vyřešila po svém. Chceš jíst, tak se najes. Nechceš? Tak nejes, ale nic jiného nedostaneš. Kdysi mi malá vypila za den i 600ml Hami. Teď jsem ráda, že vypije poloviční dávku. Neřeším. Bude chtít, vezme si víc.

Známá měla dítě - nejedlíka. Byla ráda, že vůbec ráno do sebe dostal půlku brumíka. Ve školce jedl také velice málo. Snažila se vyvařovat, co by chctěl a nebylo to k ničemu. Prostě nejedlík.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 15:02
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-povidani-a-rady-o-detech/read.php?1,530206,563879#msg-563879