|
|
neděle 7. června, 12:28 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mám radost aneb povedený den
Děkuji, hlavně jsme si všichni oddechli 🥰
Věčně nemocná, rok ji škola nechala doma a to bylo dobře, trochu se srovnala, žabička moje.
Ještě si chce udělat taterský kurs 🙈 už se nechal otetovat i Tomáš a všechny okolo😃 i já
je moc šikovná
Kordulko, moc gratuluji k maturitě
Kordul, gratuluji. To si jeden oddechne. Někdy se mi v noci zdá, že jdu k maturitě a nic nevím a je to už 45 let po matuře ...
Takže, to se mi čas od času taky zdává a je to teda hnusný sen, protože nic neumím😁
Furt si v tom snu říkám, už se musím učit a furt se k tomu nemůžu dokopat. A jsem z toho hotová, že to neudělám, když nic neumím😁
Kordulko,gratuluji vnučce.
Já jsem v době maturování už chodil s manželkou. Byla hustá
. Nesměl jsem na ní šáhnout dokud jsem se nenaučil hned na místě aspoň jednu otázku. Pak už jo ...
... 
Taku, to je jasný, přece si nevezme nějakýho nevzdělanýho blbečka, chytrá holka
Gabčo, když za rok maturovala ona, TAK jsem jí přemlouval, aby se furt neučila a šla se mnou dělat "něco" smysluplného. My kluci holt máme jiné priority → kňouři.

To je za potřebi satů, jen co já vím , jedny na ples , druhý k maturitě a nyní tuhle hrůzu , až půjde pro
vysvědčení , nebo kam.
Dívala jste se na mého milovaného piráta a napadlo mě , že vypadá jak mořská panna,, jen mít tu ploutev. Pro tuhle parádu jela až do Pardubic👎. Asi se urazila 🥰
Kordul, tak teď jsi mě roszekala
mít tu ploutev
je fakt, že ty šaty její postavě moc nelichotí, ale nech jí být. Co se líbí nám, nelíbí se mladým a naopak. Klídek 
Mladý má palec nahoru,tak asi dobrý.
Leni , pánské ji hubená, ale ta fotka na to nevypadá, na maturitu měla nádherný, ale tohle nezvládla , ale neštěstí je muže zase prodat , ta naše rybana
Dneska jdu s kámoškou na oběd
Už jsem potřebovala někam vyrazit, poslední dny jsem jen zalévala a zalévala a včera ještě napouštěla vodu do nádob, 14 dní nepoteče
Tak se moc těším a zahradu pouštím z hlavy 
Je potřeba někdy někam vyrazit,mám to taky tak.Určitě jsi si to užila.