|
|
pátek 14. srpna, 12:04 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Manco, je to záhada. Můj kuklík T.Scarlet je tu od začátku super. Co jsem dokázala namnožit a podarovat, všem jde, někde lepší než můj, jsou to hybridy, prolila bych kristalonem. Můj je dost v suchu a jak zakoření, tak to přežije. Mai-Tai nemám, spletla jsem se s Cosmopolitanem....
Bazva nákupy, všechny
. Byla jsem v Lídlu včera s dědou. Už jsem v ruce držela voňavý muškát, takový neznám. Když jsem si ale představila ty kecy okolo, pokorně jsem ho vrátila zpět. Mrzí mne to, jsem blbka.
Tu kuklíky jsou kráááásné, nemám.
Koupila jsem v trhu aptenii srdčitou nedalo mě to a dokoupila jestě 2ks u jiného prodejce. Vidívám rostliny v Chorvatsku v loňi jsem na ni nenatrefila.
Magu, ty se mi moc líbí, já se viděla v Itálii. Jsou takové tučnolisté, vid´.
Ano je Pinko, no a dokonce je to bylinka. Kdysi jsem byla v Podaci pán ji u domu přetrhával, trochu jsem si vyptala. Nabízel mi vše co přetrhal ala já to nevzala.protože by byla plná igelitová taška toho.
Byla jsem v PA na konteroje a hned proti nemocnici u zastávky a prodejnu Bego Begonie0, brána otevřena tak jsem tam vlezla , v tu ranu tam byl pan majitel, tak jsem chtěla ještě jednu bolivianu , sáhnul někam dozadu a co tahle ? Nádherná , vypadá jak růže 👍
Ve čtvrtek jsem koupila v Lidlu tuhle nádheru. Nekupovala jste taky některá? Za 150,- super cena u téhle plné.
Gabčo ,mám ji od loňska, je obalená květy.
Týýýýjo :O parádní, už teď se těším
Taky jsem byla ve čtvrtek v Lidlu, ale tuhle nádheru jsem tam neviděla. Ať Vám rostou.
Dívala jsem se na letáky, mají být v nabídce tyto třapatky za 150 v Penny.
Dnes byl výlet po roce v Litomyšli. Že do školek nepůjdu, no šlo se.
Za 5 kč bílou levanduli, za 45 rudbergii tennessis
, už je v zemi, snáší prý sucho 
jinak tam je furt bídno - ve školkách
Já si koupila takovou povadlou latnatku,
Musela jsem usmlouvat cenu, cena stejně dost vysoká, ale spokojenost👍
Měla jsem pocit , že se musím nečim odměnit pro lepší náladu.
I při zhubnutí víc jak 18 kg , mám moc vysoký cholesterol , .
Doktor byl velice nespokojený , ale líbilo se mu tetování , ten špendlík.
Cholesterol není jen o váze, můj taťka kdysi taky hubnul a cholesterol se mu ještě zvýšil. Možná má spojitost se stresem. Zhubnout je určitě dobré, ale není to jen o váze. Sousedku třeba odbývali, že špatně dýchá kvůli obezitě. Pak ji odvezla rychlá - voda na plicích po prodělané plicní embolii někdy před rokem. Dali to obvoďačce sežrat. Oni to rádi prostě svedou na nadváhu, a většinou je to i pravda, ale ne vždycky. Od toho je to doktor, že to má poznat a vyřešit.
To je dobře, že ses odměnila
Jinak, já mám taky vyšší cholesterol, docela mě to překvapilo. Ale zatím to na léčbu není. Jen dietku.