|
|
neděle 8. března, 08:07 Svátek má Gabriela
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Kordul,tak to je dobře, odměna musí být
Koupila jsem listové kaktusy přez Bazos.cz 2 kaktusy po 150 za kus s poštovným 375 Kč
Ještě mám přez Sbazar.cz na cestě kaktus Královnu noci, jsem na něj zvědavá.
Prostě jsem neodolala, původně jsem šla pro boty.
byla jsem se podívat na výstavu fuchsií u Sucharodvých u Syřenova , nádhera, tak alespoň jednu domů ....u Paky je ZC, šla jsem tam, sháním bílou mochnu - nebyla, ale krásná růžová, nemohla jsem ji tam nechat, už je v zemi, navíc začalo pršet, hurá
Alenko, kousek ode mě a naozve se.😁
My se právě chystáme ke Kuříkovi do Studence.
A v kterém ZC jste byli? Na Kumburaku u Pánkové?
Gabčo, jj. u Pánkové. Byla jsem tam poprve. Neměla tam špatné věci, mochny byly krásné a ne drahé.
Chtěla bych všechny varovat před koupí růží v zahradnictví Spomyšl. V posledních pár letech jsem si koupila tři růže, ani jedna neodpovídá. Když si objednáte třeba červenou, může vám přijít jakákoli tmavá... Letos jsem se těšila na Taxandrii, přišla nějaká oranžová.
To si člověk může koupit někde v supermarketu bezejmennou podle barvy a vyjde to líp i levněji.
Manco, souhlasím s tebou, reklamovala jsem a dopisovala s nimi, nakonec mi cenu růže vrátili, posílala jsem foto. Zkus s foto reklamovat. I když ten čas a naštvání, vč. poštovného ......
Od příštího roku bude mít v prodeji zahradník Michal Jon růže od firmy Vissers, dostal licenci. Letos očkoval.
Foto jsem jim poslala a taky fotku z Hradce, jak má vypadat. Nabídli slevu na příště nebo vrácení ceny.
Za info díky, budu asi objednávat. Já se divila, že mají něco od Visserse, myslela jsem přeprodej od Poláků třeba. Mě nejvíc štve ta ztráta času, práce. Kdybych aspoň věděla, co jsou zaslané růže zač. Chtěla jsem vyšší do kouta a teď tak sedí nějaká mrňavá a kam s ní. Je mně jí líto zabít, ale nikam se mi nehodí.
Kdyby někdo poznal, přidávám fotku.
Děti se mi střídají ve zvracení, už to má dnes poslední, tak snad bude klid, po týdnu. Jak jsem v dobré náladě, tak jsem poslala podnět i na ČOI. Ale řeknu vám, najít IČO není jen tak. Na stránkách jsem nenašla, mám od nich ale fakturu. Sídlo v Praze, to mluví za vše.
Ono urrčení ruže je strašně těžké. Jsou si to šlechtění hodně podobná, tohle vypadá podle listu Tantau , možná i Kordes. Jon je pečlivý, tam by být záměna neměla.
Dnes jsem koupila krásné ružové vřesy, 45 Kč
Za týden jedu na Flóru Olomouc , jestli nelehnu s důchodcema, autobusem.
Výlet je tak trochu časove omezený, ale zase se s tím nemusíme tahat. Hortenzie už nemám kam dávat, s fuchsie má končim , necschsm si jich asi pět. Vyměnila jsem je za begónie.
Tak omrknu jaké mají zozchodníky.
Něco jsem si koupila, čemeřici, třapatku, zajimavě zbarvený orlíček a samozřejmě latnatou hortenzií. Ale plácla jsem se přes kapsu a mám krabici cibulek. To jsem si vzpomněla na Reginu, také byla připravená na jaro 😥
Krásná, tak ať to roste.
A s Reginou máš pravdu, když se jí něco líbilo, koupila, neváhala....😥