|
|
středa 16. září, 20:51 Svátek má Ludmila
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Květiny v truhlících a nádobách II.
Krásný chryzantémy,taky mám žlutý,pár jsem si dala do vázy .
Za oknem je ještě na co koukat
Tak u mě už to pomalu začalo 😁
Na podsíni měli krasavce. Koupila jsem ještě strakatý růžový a obyčejný bílý, ale nakonec je každý jinde.
Gabi, Mančo, tak to je opravdu jarní nakopnutí
. Já doufala, že budou mít něco Kaufu, ale vypadá to , že budu muset někam vyrazi na nákup.
Já jsem si zatím koupila jenom růžový hyacint v květináčku
Já mám čemeřici na parapetu v truhlíku. Byla tady na podzim nějaká akce , všichni kupovali kolače a uzeninu ,ale Kordule koupila za 400,- čemeřici🙈
Něco od nás
Gabčo, jako vždy .... úúúúžasné
Gabčo, připojuju se k Ele - úžasné!!!
Gábi,hezký to máš

Ahoj ,potřebuju poradit. Vykácela jsem cypřišky a dám tam hrnce, konve ,kýble . Do některých hrnců dám rozchodníky, do některých kopřivy s batatem a co dál něco převislého, projíždím Pinterest.
Prostor je mezi náma sousedovým plotem, který budou údajně dělat nový
.teď voliéru dám zelonou plachtu, jsme tam jak ve vyloze a ten bordel je ta plotem ,králikárna, slepice , psi.atd
Být tebou, dala bych si do hrnců nějaké keříky nebo rostliny, které by se do budoucna zasadily do země. Jestli to dobře chápu, dáváš hrnce, aby ti to nezdupali. Pravda ale je, že by ti na pozemek neměli chodit ani tak. Když jsem dělala plot, sousedního pozemku jsem se ani jednou nedotkla. Takže buď hortenzie, klidně z vlastních řízků, nebo nějakou trávu, pivoňku, pustoryl, co já vím. Sadec, rybíz, kalinu, aronii. K tomu klidně milionku nebo pelargonii. Staleplodící jahody rostou převisle. Nebo nějakou skalničku.
Napadla mě dýně jako převislá
Co tam chceš časem sadit? Dobře a rychle kryjí popínavky, stačí dát konstrukci.
Edit: právě jsou v Lidlu klematisy. Pár proutků z lísky a máš metrové rostliny
Gabčo, máš talent. Takové nezvyklé barvy, osobně bych se jich bála, a přitom vypadají decentně.
Já většinou koupím základní; bílou, žlutou, červenou... Neurazí, nenadchne.