|
|
pondělí 13. dubna, 13:00 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kočičky II
No jo, páníčkové si jí dovolili opustit, to zasluhuje trest
my kočkaři to známe, že, milé dámy 
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jojo tohle se kočkám nedělá. Kočka by měla zůstat doma ve svém a někdo by za ní měl dojít a obsloužit ji, kočky jsou dámy (pánové) :-), pak by bylo vše v klidu, kočce samota nevadí tolik jako vytržení z jejího priostředí.
Týna si užívá léto a my taky, protože ji nepouštíme na noc domů a můžeme tedy v klidu spát, aniž by nás budila, že má zrovna na něco chuť.
Ona spí v zimní zahradě, ale v noci je spíš někde na toulkách. Taky nezůstávají zbytky kapsiček, protože to s chutí spořádají cizí kočky.
Na první fotce Týna nespouští hrůzu, ale pěkně zhluboka si zívla.
Během dnes se povaluje všude možně - na polštářích v zimní zahradě, v krabici pod pergolou, na mém gauči, který mám v zimní zahradě a v největších vedrech tam spím... většinou tam dávám ještě jednu starší deku, protože tam v době mé nepřítomnosti často spí i cizí kočky.
Spike, na té druhé fotce Týna nemá chybu
jak se řehní

Kocourovi se noha zahojila a přejmenovala jsem ho z Ferdy na Ozzyho🥰
Toto je můj miláček, když jedu někam na víc dní,tak ji chodí krmit dcera nebo vnučka.Ta druhá fotka Týnky nemá chybu.
Bosk, Týnka je krásná číča, tohle vybarvení se mi moc líbí

Pinko,Týnku má SPIKE,já mám Sárinku.
Popletla jsem to, tak se mi teda líbí Sárinka
A podrbeme pod krčkem 🥰,
ale jinak je ve střehu, do sklopce ho nechytnu
Nový kamarád na zahradě, už se nechá pohladit
Tohle znám.
Koupim to, co jí právě chutná, ale milostivá do toho už ani čumáček nestrčí.
Už pozná zvuk auta a vítá mě. Je z něho mazel , ale sem tam na mě vystartuje, to děla Kevin taky.
Je pěkný, čistý a veliký. Klidně sní 2 konzervy - 415g,
SPIKE,to známe asi všichni,když nechce tak nechce.
Kordul,to je malý žrout,vyžírá se na zimu,ale je pěkný.Sárinka zbaští za den 2-3 kapsičky,granule má k dispozici pořád,taky se vyžírá na zimu.
Tak moje kočky jsou přesný opak. Ve dvou NESNĚDÍ jednu kapsičku. Pokaždé k tomu jenom čuchnou, vyčítavě se na mě podívají a přesunou se ke granulím