pátek 23. ledna, 11:12 Svátek má Zdeněk
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Užitková zahrada
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada > Užitková zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Autor: Libi
Výsledné hodnocení: 5

Kanadská borůvka

Datum: 12.05.2007 14:44

Minulý rok jsem koupila kanadskou borůvku a mám ji v zahrádce u přítelovy maminky. Je to zatím pěkný prcek, ale na jaře krásně obrazila, i přesto, že to dlouho vypadalo, že zimu, přestože byla mírná, nepřežila. Pamatuji si, že jsme mívali na parcele (než jsme ji prodali) borůvka více jak metr vysokou a chodily jsme se sestrou na úrodu s miskou - borůvky byly snad centimetr i více veliké a výborné. Letos jsem chtěla ještě nějakou přikoupit, ale nepodařilo se mi ji u nás sehnat (prý, jak přišly, byly hned vykoupeny). Jaké s nimi máte zkušnosti?

Komentáře a názory

Stránky: předchozí12345678
    Aktuální stránka: 8 z 8
  • Autor: alenak

Re: Kanadská borůvka

Datum: 23.07.2025 23:25

Lonicery mi moc chutnají, ale chtějí vody, tak tu moc nejdou, je to slabota. Má to plody tady jako první ovoce.

Kanadská tu má barvu též modrou zvrchu. Jak se uvaří, tak to zmodrá. Zítra budou knedle. mls smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 26.07.2025 12:04

Mám borůvku asi 30 let starou, každý rok plodí jak o život, akorát že dozrává prúběžně, takže se moc nedaří nasbírat takové množství, aby se s tím dalo něco dělat. Zase ale stíhám sklízet rychleji, než ptáci winking smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Užitková zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.