|
|
středa 20. května, 07:06 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
U nás to je skoro stejné, navečer se vítr utišil a hned bylo líp.
Za duben ani kapka a v březnu málo. Poslední dobou celkem pravidlo.
Sucho, dnes je zataženo, to by mohlo sprchnout.
Prší. Sedla jsem si s jarem k oknu a zírám, jak kdybych to nikdy neviděla. Spadly neuvěřitelné 4 mm a možná z toho bude i 5. Zítra musím zalívat, aby to poznaly i stromky, co jsem na jaře sázela.
Konečně trochu prší, tedy zrovna když jsme se šly s Eliškou podívat k Vietnamce, co má za novinky
Manco, u nás spadly 2 mm, malý zázrak. Nedá se nic dělat, ani nevím zda to není první voda v dubnu....jak píšeš, zalít co je přesazené, jinak nechat na přírodě.
U nás taky déšť nic moc,odpoledne přeháňka.
U nás 5 mm, díky aspoň za to málo 🙏
U nás taky 2 mm, ochladilo se.
U nás ze soboty na neděli v noci docela pěkně pršelo. Už to bylo na hraně, chtěla jsem dát vřesovec do země a ani se mi nepodařilo rýpnout , jak beton.
Momentálně máme 1 st. nad nulou. Ale, hvězdy svítí, měsíc svítí, vyjasněno, bezvětří, asi to půjde pod 0 st...
Dnes slunce, vedro a ani kapka, pouze se navečer zatáhlo. Voda u nás chybí moc, moc.
U nás konečně po dlouhých dnech, ne li měsících zapršelo. Sice asi 6 mm, ale zaplať bůh za ně.
Snad ještě něco spadne.
U nás taky sucho a myslím,že i když slibují v příštích dnech déšť,tak to nic moc nebude.
Za březen a duben dohromady 28 mm. Tráva žlutá, země rozpraskaná, jak někdy v srpnu. Už není čím zalévat, kéž by zapršelo.