|
|
středa 20. května, 14:47 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
V noci docela chladno (včera jsme i na chvilku zatopili v krbovkách) a nepříjemný vítr.
je studený vítr - ale hlásí velké oteplení na víkend. tak jsem zvědavá .
20.9. sobota je teplo, možná i horko. S Týnou jsme šli do lesa a sebrali nějaké kozáky a hlavně bedly, které jsme darovali sousedce (důchodkyni). Měla radost a těšila se jak je dá na másle, nebo obalí.
Zítra má být ještě hezky, TAK dáme kolo někde s obědem a co dál? Uvidíme ...
u nas vcera i dnes krasne, teplicko, uvidíme v týdnu....
U nás se taky tak hrozně neochladilo, je 20 st. Pak to asi bude klesat.
U nás teda rapidně, je jen 14 stupňů. Ráno jsem vyrazila do práce v tričku a před chvílí jsem přijela domů zmrzlá jako holubí ... víte, co
U nás bylo ještě včera krásně teplo,večer se pak ochladilo a začal foukat studený vítr.Dnes chladno,zataženo a fouká.
sev.Morava- dnes od noci prší a je jen deset stupńů. včera ještě bylo teplo a hezky.
o víkendu naši vystupují v Luhačovicích - tak to jsem zvědavá , jak bude. minulý týden ve Znojmě to bylo parádní - průvod 550 lidí včetně krále Jana Lucemburského a královny Elišky Přemyslovny.
Docela se děsím předpovědi na příští týden, 3 st to je teda pecka. To nedají určitě begonie, fuchsie a to ostatní nevím, ale na zazimování je brzo. Fuchsie většinou dávám do sklepa v listopadu, někdy jsou týden před v chatce. No jsem zvědavá.
Bylo u nás 1 st., sluníčko sice svítí, teploty pomaličku jdou nahoru, horší asi v čtvrtek a pátek....
Ráno necelé 3 stupně a teď začalo pršet. Už to není příjemné počasí.
Nějaké pokojovky už jsem uklidila do zimní zahrady a je nejvyšší čas uklidit i ten zbytek, pokud o ně nechci přijít.
dnes šedivec nebyl, kolem 3 st., nejhorší je vítr, ten fouká dost... nepršelo
noc snad až -1st .
Jsem nastydlá a zítra jedu s důchodcima na Flóru Olomouc.
Ústrojím se zimě
hmm- střechy jsou bílé