|
|
sobota 15. listopadu, 18:44 Svátek má Leopold
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
4 Tenoři, úžasny zážitek. Dárek od snachy
Kordulko, my jsme na nich byli loni v letním kině a teď pořád hledám, kdy budou někde u nás v okolí. Bylo to super.
O těch Pardubicích jsem taky uvažovala, ale nestíhám...
Spí, to jsi zaváhala, doprovázel je i orchestr, úžasné prostě.
Byla jsem na obstřiku kolene a nám ledovat a tři dny v klidu. Ještě že děda říká , že uklízím furt, tak se to neposere🙈
Potřebuju ještě na štafle
Spí, to jsi zaváhala, doprovázel je i orchestr, Pardubice? prostě úžasné
Kordul, fakt se to nepose....Leduj nebo nepůjdeš na štafle hodně dlouho. A je škoda částečně znehodnotit ten obstřik.
A malé připomenutí k Tenorům a z krásného prostředí
vod.idnes.cz/1812/11/VF181211_160302_flv_middle_borek.mp4
Tuhle miluju, ty dudy mám v mobilu jako zvonění.
On je Sidovský z Pardubic , tak si dávali záležet.🥰, dvě hodiny bez přestávky, to byl záhul 👍
TAK, k něčemu se Vám přiznám. Jako každý rok pro mě začínají svátky 27.12.
Dnes večer odešly poslední návštěvy, nikdo nepřijde na oběd, nikdo nepřijde na večeři a nikdo prostě už nepřijde.
Budeme užívat klid, pohodu. Půjdeme na procházku, dáme kafe, dáme čaj s rumem a nemusíme nic. Už jen pohoda.
My to tak prostě máme ... jak to je u Vás ?
tak u nás-- na 24 dcera s rodinou a druhá jen s partnerem- ale !!! na druhý svátek všichni mladí - což je sedm a nás dospělých osm-takže plný obývák
Taku, máme to podobně, tedy ještě vychytanější - mladí chodí na oběd 24.12., dostanou hned i dárky.
Večer komorní ve dvou a stejně tak i další dny.
Já letos trochu roztahaný.24 jsem byla u dcery,25 u mě byl syn s rodinou,já byla dnes u nich.Dcera s rodinou příjde zítra,nebo pozítří.
Kaaj, tos měla jako malou školu pomalu.
A dědovi skládám poklonu. I když jsi taky v kuchyni ale u mužskýho je docela obdivuhodný, že ho to vlastně baví.
My to máme, že 24 tchýča a děda, 25 syn, 26 syn, tchýča s dědou, dcera s manželem a dětmi, synovec a neteř. 27 hlásí manželka, že jí bolí v krku a rýma. Já nebyl venku od 21. (nastydlý) a dnes už jsem ok a mohl jsem jít kolegovi na pohřeb a s Týnou ven. Abych nebyl jen negativní, TAK jsem našel trs cca 2 kg hlívy ústřičné. Uděláme guláš a zbytek dostane sousedka.
naší mladší a jejich známí jsou na Slovensku - Rozsutec ,Malá Fatra. nádherné počasí.- modrá obloha .dnes jsou třetí den - Marek si to užívá