|
|
sobota 15. listopadu, 20:08 Svátek má Leopold
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Chaos a personál vlaků, který nevěděl, co má dělat. Student popsal nedělní peklo na železnici - Novinky
Kaaj, tam to byl skutečně docela problém.
viděla jsem to večer v regionálních zprávách ...
V době mobilů ,si průvodci nevěděla rady?
Byly tam dvě poruchy, 300 lidí muselo vystoupit a autobusy přijely až za dvě hodiny, ovšem lidí o tom nevěděli. To byli v 1 hodinu v nocia v zimě
Čaj, nikdo nenabidl, organizace žádná a to by chtěli bojovat s Ruskem
dnes v čekárně u doktorky Zuzana zjišťovala Markův školní prospěch ---- takže M- 1, čeština -1, fyzika -1 chemie 1-angl 1- a nevím co ještě- vše 1- až na TV-- vrh koulí 3
a šplh -2 
Co na to říct, BOREC 👍
Kájo,
, veliký šikula. Kouli ani šplh nebude v životě potřebovat. 
Kaaj, super. Ale ten tělocvik je divná věc, s mámou přece absolvuje dost sportovních aktivit.
jo jo- turistiku nebo běh . taky chodí do posilovny - ale nešplhá a nevrhá koulí

Káji,chytrý chlapec,ten vrh koulí ani šplh není důležitý.
no není , ale zkazí mu vysvědčení
Kaaj, mně celou základku kazily vysvědčení dvojky z kreslení a ze zpěvu. Hned od první třídy jsem měla smůlu na přístup učitele k těmto předmětům. Jedničku jsem dostala až později, když se známkovaly vědomosti o životě a díle umělců. A to kreslím i zpívám ráda, ale právě ten učitel mi sebral v těchto směrech sebevědomí, dosud se stydím oboje prezentovat nějak veřejně.
Ale ono je to jen hloupé vnímání "kazí vysvědčení". Málokdo je tak široce nadaný ve všech oborech (a z takových těžko vyrostou odborníci v jednom určitém oboru). Mnoho mých spolužáků, kteří neměli zrovna ukázkovéávysvědčení, ale měli úzký zájem jen o něco, právě v tom "něčem" v životě uspěli a jsou úspěšní.
Kaaj, tohle je věc, která mě nesmírně u předmětů, které se medají naučit, štve. Školství se zabývá debilitama, písemná hodnocení ap. Snad by stačilo k hodnocení, že dítě třeba ve zpěvu poslouchá muziku, něco ví z teorie, totéž s kreslením. A u tělocviku, to snad učitel vidí, že má zájem se hýbat, není pecivál.Je to sice k smíchu ale děti to mrzí. Dcera si dodnes pamatuje, že než šla na dlouhej gympl, dostala na vysvědčení jedinou dvojku z dílen. Měli takovýho dost zakomplexovanýho blbce. A to úplně ničemný poleno není.
no u Marka je to ještě i kanoe a kolo . jenže to by to té učitelce musel někdo říct- ale ona má klasifikaci na určitou věc- takže za to ani ona nemůže . on je ovšem flegoš, který se o nic nepere. myslím , že na přijímačky to vliv mít nebude- je v devítce.
Teď měla dcera trojku z kotoulu vzad (třetí třída). Manžel míval na základce samé jedničky a dvojku z tělocviku, bude po něm. Mně vždycky tělák šel a bavil, ale nikdy jsem nezažila známkování. Učitelka si občas zapisovala naše výkony, ale dvojku dostala tak jedna dvě holky, které se pohybu vyhýbaly a když už neměly omluvenku, nahodily kyselý ksicht, došly ke koze, pokrčily rameny, že ji nepřeskočí... a tak podobně.
Z výtvarky ji neznámkují, přitom na tu je fakt šikovná (na rozdíl ode mě).
Něco pro dobrou věc