|
|
sobota 15. listopadu, 19:46 Svátek má Leopold
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Taky se mi moc líbí
To už je jarní skřítek. Už aby to bylo.
Kaaj, doufám, že to dopadlo jakž takž.
dopadlo to jakž tak - p. dr napsala žádanky na vyšetření cév . čekací lhůta je měsíc
já si ale nemyslím , že to jsou cévy- spíše dna. no uvidíme..
krásná budka.. evidentně pijeme málo vína
kupuji ty na tom drátku v JYSKU za 15 Kč - je to 10 ks LED , a namotávám si je na ten provázek pak sama.. kolik stála tyto?
když už, tak radši udělám video.. foto nemožné
U dny bolí palec u nohy. Oteklé nohy jsou spíš ty cévy nebo lymfa. Dnu má známý - aktivní štíhlý člověk, důchodce. Musí držet dietu a bere nějaké léky. Mamka měla zánět žil, nosila stahovací punčochu.
Dna je taková bolest, že si člověk není schopen ani obléknout na tu nohu ponožku. Takže si taky myslím, že to budeš mít něco jiného.
Mě to dělá neuropatie
Dnes mě tak bolí koleno , ještě že mě to neudělalo v Polsku. Šílena bolest, jak na mučidlech ,kdyby mě chtěli vytrhnout nohu z kolena.😓 Postřik za 1200,- to snad zpraví a ukecat sestřičku , aby mě někde nacpala
Kordulko, třepala jsem se ráno ratlík, nevím proč bo po doktorech nechodím. Nakonec jsem rozchodila tak nějak.
Ale ... zkuste nenhle kvíz ...[www.novinky.cz] .... trochu prevence toho Němce Anzhajmra .... no, moc jsem neuspěla, jen 6x dobrý. Ostuda pro mne.
To dám zítra dědkovi👍
Taky mám 6/10. Nejdřív jsem si říkala, že dobrý, ale ty modernější styly vlastně neumím rozlišit. Moderna/postmoderna nebo funkcionalismus/expresionismus to vůbec nevím, jaká jsou kritéria. Empír poznám jen v případě zakončení nohy nábytku tlapou. Takže jsem toho vlastně natipovala dost.
Ale zas vím jiné věci. Teď jsem trpěla u pořadu o britských zahradách. Padaly tam v českém překladu názvy rostlin jako delfinárium (delphinium)... Jsem se i zasmála.
Taky 6, lehký to nebylo.
paráda- naši jeli večer ze soutěže v Praze- no Česká Třebová průser- spadlá trolej , pak i menší požár . zpoždění jako blázen . domů se dostali o půl páté ráno a Silva do práce. Zeťák a vnučka jsou doma a spí .---