|
|
neděle 17. května, 02:14 Svátek má Aneta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Kordul to je jen doplatek ne navýšení
To jako od 1 -15 2025 doplatek 175,- ,
Už to vidím ,děkuji...... No je to 357,- jak jsme čekaly/ i. Ještě ,že nejsem sama co zmatkuje🙈
Ještě jsem si koupila světlo na senzor pohybu asi za 136,- , fakt dobrý krásně svití a opodeldok na ty mé bolavé nohy, je to asi dost silné, , NUTNO potom umýt ruce. Kájo , znáš to?
neznám- ale 27.1 jdu na cévní -
Kaaj, ať to dobře dopadne.
Při čtení oslavných článků jak se včera připomínalo výročí upálení Jana Palacha mě napadaly různé myšlenky.
FOTO: Lidé si připomínají památku Jana Palacha - Novinky
Zřejmě jsem nebyla sama a téma zpracovala i lidová tvořivost. Docela výstižně bych řekla. Já to nazývám paradoxy doby.Myslím, že kdyby Palach mohl zhodnotit počínání, vypůjčil by si slova některých Krylových písní. Smutná doba.
Bezpáteřní zmetek
Že mu není ze sebe blbě
napsat příspěvek - a pak ho neodeslat
- ach jo . Zuzka dnes letěla služebně do Indie. mám nervy, vraci se v pátek .včera dovezla kytice ze svých narozenin . nebude doma- tak aby nescíply. je tu jak v květinářství . jsem to pofotila , ale stáhne to až Marek ve středu .
Něco na testování paměti. Kvíz na fotografickou paměť
Zítra jedu do Pardubic na Draculu.. 30 let jsem
čekala , na pana Hůlku🥰
Kordul, tak si to užij a poreferuj.
Něco úžasného, .... Ještě dneska mám z toho husí kůži 🫣však jsem na pana Hůlku čekala 30 let.
jo už je doma. kontaktovali tam slévárny. o polovinu levnější než u nás. a velice zdvořilí - prosili , jestli se s našimi mohou vyfotit
u doktora OK - žíly dobré - akorát tepny horší .. doktor nachlazený - měla jsem náhubek- snad mně nenakazil .