sobota 15. listopadu, 19:46 Svátek má Leopold
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Výsledné hodnocení: 4

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 22:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

PRUNED

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 11:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Autor: cancourek

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 27.11.2024 16:41

Taky se mi moc líbí thumbs down

• Autor: Reklama

• Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 27.11.2024 18:02

To už je jarní skřítek. Už aby to bylo.

Kaaj, doufám, že to dopadlo jakž takž.

• Autor: kaaj

Datum: 28.11.2024 07:28

dopadlo to jakž tak - p. dr napsala žádanky na vyšetření cév . čekací lhůta je měsíc confused smiley já si ale nemyslím , že to jsou cévy- spíše dna. no uvidíme..

• Autor: Anavi

Datum: 28.11.2024 12:46

krásná budka.. evidentně pijeme málo vína grinning smiley thumbs down winking smiley

tak63 napsal(a):

Sezóna může začít.

Datum: 28.11.2024 12:48

kupuji ty na tom drátku v JYSKU za 15 Kč - je to 10 ks LED , a namotávám si je na ten provázek pak sama.. kolik stála tyto?

kordula napsal(a):

Ten A ction mě byl čert dlužný, místo abych uklízela , tak jsem tam včera courala skoro dvě hodiny. Něco jsem někde viděla a potom to hledala a hledala 🙈 Je to blbost ,ale našla jsem světýlka , ne namotané na drátku, ale mazaně maskované provázkem. Tak jsem přikoupila bambulky , opět nepřeberné množství barev a velikostí 👍 a udělala Šarce dárek 🫣

Datum: 28.11.2024 12:52

když už, tak radši udělám video.. foto nemožné grinning smiley winking smiley

gabca napsal(a):

Taku, paráda thumbs down 

Už taky krmím. Ale jako vyfotit je, to je umění, kytky jsou lepší, ty nezdrhaj. grinning smiley

• Autor: Manca

Datum: 28.11.2024 14:05

U dny bolí palec u nohy. Oteklé nohy jsou spíš ty cévy nebo lymfa. Dnu má známý - aktivní štíhlý člověk, důchodce. Musí držet dietu a bere nějaké léky. Mamka měla zánět žil, nosila stahovací punčochu.

Datum: 29.11.2024 10:03

Dna je taková bolest, že si člověk není schopen ani obléknout na tu nohu ponožku. Takže si taky myslím, že to budeš mít něco jiného.

• Autor: kordula

Datum: 29.11.2024 11:32

Anavi napsal(a):

Dna je taková bolest, že si člověk není schopen ani obléknout na tu nohu ponožku. Takže si taky myslím, že to budeš mít něco jiného.

Mě to dělá neuropatie

Datum: 30.11.2024 11:40

Dnes mě tak bolí koleno , ještě že mě to neudělalo v Polsku. Šílena bolest, jak na mučidlech ,kdyby mě chtěli vytrhnout nohu z kolena.😓 Postřik za 1200,- to snad zpraví a ukecat sestřičku , aby mě někde nacpala

• Autor: babkaela

Datum: 30.11.2024 19:29

Kordulko, třepala jsem se ráno ratlík, nevím proč bo po doktorech nechodím. Nakonec jsem rozchodila tak nějak.

Ale ... zkuste nenhle kvíz ...[www.novinky.cz] .... trochu prevence toho Němce Anzhajmra .... no, moc jsem neuspěla, jen 6x dobrý. Ostuda pro mne.

Datum: 30.11.2024 21:18

babkaela napsal(a):

Kordulko, třepala jsem se ráno ratlík, nevím proč bo po doktorech nechodím. Nakonec jsem rozchodila tak nějak.

Ale ... zkuste nenhle kvíz ...[www.novinky.cz] .... trochu prevence toho Němce Anzhajmra .... no, moc jsem neuspěla, jen 6x dobrý. Ostuda pro mne.

To dám zítra dědkovi👍

• Autor: Manca

Datum: 30.11.2024 22:14

Taky mám 6/10. Nejdřív jsem si říkala, že dobrý, ale ty modernější styly vlastně neumím rozlišit. Moderna/postmoderna nebo funkcionalismus/expresionismus to vůbec nevím, jaká jsou kritéria. Empír poznám jen v případě zakončení nohy nábytku tlapou. Takže jsem toho vlastně natipovala dost.

Ale zas vím jiné věci. Teď jsem trpěla u pořadu o britských zahradách. Padaly tam v českém překladu názvy rostlin jako delfinárium (delphinium)... Jsem se i zasmála.

• Autor: Pinka

Datum: 01.12.2024 11:02

Taky 6, lehký to nebylo.

• Autor: kaaj

Datum: 02.12.2024 10:37

paráda- naši jeli večer ze soutěže v Praze- no Česká Třebová průser- spadlá trolej , pak i menší požár . zpoždění jako blázen . domů se dostali o půl páté ráno a Silva do práce. Zeťák a vnučka jsou doma a spí .---

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.