|
|
sobota 15. listopadu, 19:24 Svátek má Leopold
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
ach jo --to vyšetření je pro mně utrpení . jsem totiž alergická na mezokain a proto mi nestříknou do krku umrtvení. jenom injekce do ruky a to moc nepomáhá- takže se dávím .. no aspoń že už to znovu nemusím . .
bolí mně taky všechno . hlavně ty nohy.. marné-- je to i věkem , počasím . už aby bylo jaro
Máme tady kousek otevřenou novou kavárnu. Tak jsme to šly omrknout. Prostředí je moc pěkný ,až na toho bílého vetřelce ,co vystrkuje zadek směr protejší okna a na kolemjdoucí .
Kafe mizerný i po dolití vodou nebylo v hrnku skoro vidět a dortiky docela dobrý, ale všechny kolem 70,- , to je lepší jít do Sázavy, tam mají dobrý kafe.
První moment co to je - ten vetřelec, modernu moc nechápu...vše šedivé, zkusit se má všechno, alespoň víš, kde to je lepší.
No nevím čím to obohatilo tu kavárnu, někdo ale dostal zaplaceno...
Vetřelec asi žadný obdiv nezískal, ,prý půjde pryč. Ale , on někdo asi moc nepřemýšlel , 4 židle, nebo křesla u stolečku v průměru asi 65 cm, tak jsme se tam prostě nevešly🙄, prý budou jiné. Doprdele ,to zase někdo " myslel" , tedy spíš nemyslel. Jinak díky alespoň za to, široko daleko nic není.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
kordulo kavárna je nejspíš soukromá tak Tě nemusí trápit, že málo při zařizování přemyšleli.
Je to města, tedy v budově města. Opravovala se budova Malé scény - loutkárna a tak přestavěli k šatně kavárnu.
No jo, z cizího krev neteče. To tak bývá.
Tak asi honem honem , aby se vydělávalo.
Povlečení je doma
Kordul, budeš spát jak v záhonech. Hlavně, aby se líbilo kocourům.
Jak v hrobě 🙈
s hrobem nestraš!!!
záclona už je na okně- i vypraná . něčím smrděla- asi proti plísni .ale je hezká
. Silva vyprala , dovezla ještě mokrou a pověsila. teď´ ještě umýt to okno .- o půl dvanácté mám kožní .. nohy opuchlé 
posílám hezkého skřítka
Ten je kráááásnej