|
|
středa 13. května, 17:56 Svátek má Servác
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Kordul, vytírám s ním už roky a spokojenost. Vyždímeš, že sklepneš, on se prohne a strčiš do toho otvoru a přitlačíš, vyždímeš, pak zase narovnáš, zacvakneš a jedeš. Vytírá to kolem nohou u stolu, pod gaucem, jak je to ploché, no prostě paráda. Asi to s ním neumíš😁
Mop Vileda Ultramax kompletní set za 590 Kč
To je snad ten co mám já?
Občas si koupím novou handru na to, abych měla na výměnu. Vyperu v pračce, hodím do sušičky a paráda.
Když to míň vyždímeš, samo dýl trvá než ta podlaha uschne. V zimě je to na tošupy, máme podlahovku. Sebere to i krásně všechen prach, já jsem fakt spokojená, jako Jája
Nedovedu si představit vzít hadr do ruky.
The Vileda UltraMax Turbo Complete Mop & Bucket Set
No jo ,tak zítra vyzkouším.
TAK tady jsme měli kávovar.
Po 4 letech a 5-ti měsících se podělal kávovar.
Po 4 letech a 2 měsících se podělala lednice.
Samá kurvítka.
Opravu mi servis slíbil nejdříve 2.12. To jako bez pressa? Naštěstí opravuje kávovary znamej a udělá to do úterý. Lednici jsme museli koupit novou.
Bez presovače je život těžký😂, znám to , měla jsem rozbitý mlýnek. Nakonec jsem sehnala opraváře kousek od nás. Ale už nevědí ,co by za to kafe chtěli a začalo chutnat i manželovi, to to potom mizí 🙈 A lednice, to máte pod stromeček, pěkný dárek od Ježiška🌲
sporák ač nerez - tomu se při vyhazovu urval spodek, jak jsou plechy - no během chvilky to bylo naloženo a jeli do sběrného dvora. přítel od dcery má přes dva metry- tak to lítalo . ještě prošli barák včetně sklepů a sušárny. takže stará odstředivka a nevím ani co všechno . jsem seděla tady u PC a ani jsem tam nenahlížela. do dvou hodin byli zpět- s novým sporákem , lednicí , mikrovlnkou , konvicí ---
talže máme celou kuchyń novou - ale lednice je mnohem větší , takže se musela sundat skríńka od linky a zasádrovat díry pod ní - no mladý si dovezl věci a bez žebříku všechno zvládl .
takže Taku - jsi pozadu
Tady zatím spotřebiče drží. Myčka zjara zatím funguje. Ale odešel mi notebook. Používám s myší místo počítače.Tak mají děti aspoň Ježíška bez vymýšlení. Ale musel si Ježíšek přispíšit.
Kaaj, mám co dohánět
Regi, TAK jsem zapomněl, že se mi rozpadnul také minulý týden notebook. Obrazovka se mi rozpadla, ale už mám nový. TAK to je do třetice, aby se to nepletlo.
Narozdíl od lednice a kávovaru, notebooku bylo 6 let (taky nic moc).
Regi, u nás už mnoho let (to staší kluci byli ještě malí a vymysleli to) se říká: "Dostáváme v předchodu". Nevím, zda pokud se nestihne, není to "V záchodu". No nic, kamarádka se nebaví se svou tetou již mnoho let, ptž je k narozkám přála v 8 hodin večer, to už prý je po narozeninách. U nás to bereme trochu jinak ... sestřenici jsem schopna popřát týden po narozkách a ona je mi vždycky schopna odpovědět ... udělala jsi mi mladší. Každý to máme trochu jinak. Na Kaaj jsem taky 1.5. zapomněla ... tak dodatečně, vše nej, hlavně zdraví všem
.
taky to tak mám
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já kupuju až když se něco rozbije, jsem lakotná a je mi líto vyhazovat fungující přístroje. A strašně ráda si nové na netu vybírám, to je proces vybírání, porovnávání. Jen jednou jsem pak šla nakoupit do obchodu a tu pečlivě vybranou pračku neměli, vzala jsem jinou, slouží super, ale není ta vybraná. Už kupuju rovnou na netu😁. Všichni mě znají a nikdo by si netroufl mi něco koupit. Jsem opravdu protivná.