![]() |
úterý 28. listopadu, 18:28 Svátek má René
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Internet a PC
hodnocení: 3.30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Co vám dal, co vám vzal
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jak jste objevili Week?
reginotečkamocova dobře souhlasíš
.
Dva sousedi mají kočky i kuřata
. Bohužel skoro stejný počet
. No a teď se s kuřaty krmí i podkani, protože žrádlo na noc neuklízí. Sbírám háóna po kočkách a lovím do pastí podkany. Kuře k nám nezavítá
.
Čert vem kočkypodkanyikuřata - hlavně zdraví všem
.
Taku, když píšeš o letech s počítači. Existovaly. Existovaly ještě dlouho předtím.Já sama jsem se mnohem víc než před deseti lety tak nějak dostala k jedné partě lidí, většina jich byla docela fajn. A jak jsme byli mladší, hodně jsme se vyblbli. Nikdy bych nevěřila, že se vzájemně vyhecujeme k tomu, že budeme vítat východ slunce na Sněžce, polezeme na Bezděz a budeme plavat přes Máchovo jezero, pochodovat na hrad Bouzov . Pak se to tak nějak rozpadlo a nejspíš hlavním důvodem bylo, že základem nebyly shodné zájmy a záliby, které člověka drží dlouhá léta. Spíš se někde ve virtuálním prostoru tenkrát potkala skupina lidí, která si měla chvíli co říct a pokud se našel hnací motor, tak byla schopna i něco podniknout.Proto to nemohlo trvat deset let jako tady. Je to úctyhodné číslo. Deset let je v životě lidí docela dlouhá doba.
A závěrem, zas můžu jen souhlasit. Zdraví všem. Aspoň trochu zdraví. Bez něj by nerostly kytky a nebylo by všechno to další, o čem tu povídáme. A máš to u těch sousedů blbě zorganizovaný. Kdyby kočky nejdřív sežraly kuřata, nebyly by krysy, protože by nikdo nekrmil kuřata.Nechytal bys do pasti potkany a zůstalo by ti akorát co?....hov....
kočičí
Regi
podepisuju se pod to 
Jinak já jako většina, bude to za chvíli rok kdy jsem začala plánovat co na jaře se zahradou a začala hledat info na internetu. Week to na mě vyplivlo hned v jednom z prvních odkazů a od té doby tady trávím spostu času. S fajn lidičkama, podobné zájmy, jsem ráda, že Week existuje
Teď jsem si úplnou náhodou všimla, že ode dneška přesně za měsíc to bude už 10 let, co se tady potloukám po Weeku. Uteklo to
jako voda.
Vlaďko
. Před 10 lety jsem o zahradničení neměla ani zdání, taky jsme ale bydleli v bytovce a nebyla šance. Jsem ráda, že jsem tohoto koníčka - nebo spíš koně
- objevila a že tady jste