|
|
neděle 14. června, 12:56 Svátek má Roland
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hortenzie
Nejdou mě vkládat fotky, tak máte ode mě pokoj
Teda Kordul, ta druhá fotka se ti móóc povedla

Kordul, máš to moc pěkné.

Zahrada začíná vypadat smutně, už padá listí, podzim se hlásí, ale tyhle krasavice se ještě snaží dělat 😊
Ještě jsou hezké.Naše na chatě už hnědnou,jsem zvědavá,jestli se letos vybarví do červena,nebo zůstanou hnusně hnědý.
Já bych si chtěla nasadit latnatku do zahrady,ale nevím,jestli ji bude vyhovovat půda.
Pinky Winky mi do červena letos vůbec nešla, opálená do hněda. Co je tu z latnatek nejlepší a nejvíc se daří je Limelight, je trochu pozdnejší a nepamatuju, že by zhnědla.
Bosk, mám latnatky zasazené v trávníku, v běžné zemi, tak to zkus
Budete na noc zakryvat hortenzie? U nas ma byt minus 2, asi by to chtelo. Nechce se mi, ale asi pujdu aspon ty, ktere kupodivu a snad poprve letos vypadaji zatim dobre. Myslím teda velkoliste. Latnatky to snad nepotrebuji, nebo.. ?
Moje nemají zatím ani náznak, jestli vůbec přežily zimu . Některé latnatky už raší.
Ty už je máš narašené hodně? Jsem nepřemýšlela zrovna o hortenziích. Ale srdíčko bych přikryla, to to odnese.
Kolik máte Betas teď stupňů? U nás necelých 9 °C.
V tuto chvili 2st.
Prikryla jsem ty dve, co jsou nejvic narasene - nemaji jeste listecky, jen zlehka oteviraji puky.. ja ale uz vetsinu tech vrcholovych pupenu mam zmrzlych ze zimy, ale jsou to hortenzie, co kvetou prave i z tech spodnejsich pater.. pak mam dve kvetínacove u zdi garaze, tak jsem zvedava, jak to daji a jestli ta zed je ochrani - ty jsou uz nejvic narasene..
Tak hlasim, ze skutecne nakonec bylo minus 2 a vse je ok. Jeste dve takove noci zacatkem pristiho tydne..
U nás dnes bylo -1,2, tak to šlo.
u nas stejné