|
|
středa 22. července, 21:25 Svátek má Magdaléna
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: fuchsie
Ano,Kordulko je.Já jich mám ještě požehnaně.Napočítala jsem 95 květináčů.
Zatím to zvládám,tak je mám.Nejhorší je to stěhování,uvidím,jak ještě dlouho to půjde.
Bosk, smekám před množstvím, je to nádhera. Hlavně že se daří a dělají radost.
V našich podmínkách se fuchsiím nedaří, ale blbnutí a "postižení" provozuju s čemeřicemi, ty mi tu jdou.
Jo, vlastně jsem si koupila vloni fuchsii mrazuvzdornou, přežila zimu a kvete, musím vyfotit.
Venkovní mám taky už několik let.Mám ji od Kordulky.Letos ale málo kvete,asi jsem ji málo hnojila.
Pár mÿch
Děvčata, krásné je máte.
Pinko, na posledním obr. vypadá jak ta moje v zemi, magenollica, vloni jsem kupovala za 20 u Starkla, ale asi málo hnojím...
Ali, je v zemi asi 4 roky a vůbec ji nehnojim. Letos jí to docela trvalo dlouho, než obrazila.
Nechám si jich asi pět, dám je pryč
Kordul, u tebe jdou fuchsie úžasně.
Konečně jsem vyfotila tu mou mrazuvzdornou venkovní, teď je pěkná, uvidím, zda přežije zimu, je lonská.
Fuchsie mám ostrihané a dalších 5 kusů darováno.
Nechala jsem si jen 2 nové a si tři po mamince.
Ostriháno a dalších 6 rozdáno
Pár kousků jsem si nechala
Mě některý fuchsie omrzly.Byly tady-3.Květy hnědý a možná konečky trochu omrzlý.
Polovinu se mi podařilo dát do chajdy, ty venku jsem obalila netkankou, ale stejně po tom mrazu vypadají zvadle. Ted je slušně, tak je nechám ještě venku a pak se uvidí
Kordul, kdy prosím zastřihuješ tu mrazuvzdornou magenalica, nerada bych o ní přišla, alespoň ta tu zatim přežívá