|
|
pátek 12. prosince, 07:26 Svátek má Simona
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Betas. máš je krásný.
Moje ještě hluboce spí.Zatím je nebudím.
Sice jen z vypichované kytice, ale úžasných 9 květů na stvolu. Jak tohle dokážou, nechápu.

Krasa
Taky se mi moc libi jako rezane 
Každá cibule jeden puk zatím. V popředí kupovaná s jedním pukem, druhý je odřízlý (koupila mi mamka v Lidlu). Tak si říkám, jestli nehoda nebo to někde prodají k řezu a prodávají až potom, když lezou i listy. Loňský asi stejný mám jinde a pokvete taky, ale brzy jsem ho vzbudila a loni měl tři stvoly a nechala jsem i vysemenit, tak jsem ani nečekala. Semenáčky na fotce, na jaře budu rozsazovat.
Mas teda poradne puky 👍
Tahle ruzovka je letos koupena. Chysta se jeste vinova a zihana, vsechno letos koupene. A pak za cas uz konecne aspon nejake ty moje letite, zatim po jednom puku maji jen 4 🙈
Kdyz zkoumam ten muj postup uchovavani, tak urcite vsechno delam spravne
Jedine, v cem by mohla byt jeste pochybnost je to misto po odkvetu - vsude pisou co nejsvetlejsi, ale bez primeho slunce... mam je pak pod stresnim oknem v podkrovi a rikam si, jestli tam nemaji toho slunce malo a nechtely by vic... Tak jich treba letos cast dam vic na slunicko a budu testovat..
Ale uklidnuje me, ze vsude pisou, ze u nich neni vzdy na 100% zaruka, ze pokvetou kazdy rok spolehlive... Ze treba i ob rok... 🤷🏻♀ No uvidime, jeste to nejak vypiluju..
U obou to vypadá velice nadějně. Nedalo mi to a vyhrabala jsem se okouknout svoje. Zatím tvrdě spí, ještě je nechám.Začínají mi hyacinty co jsem nasázela.Tak abych se vešla.
Betas, ta růžová je pěkná, jak z krepu.
Vyfotila jsem moje po týdnu, snaží se.
Betas, ta růžovka je krásná.
Já dnes vyndala svoje ze sklepa, něktrým už leze malá špička.
Mam ted plodne dny!
Vcera jsem objevila tri nove puky a dnes dalsi nove dva na tech mych letitych... 
Holky, čím je hnojíte? A kdy? Až vylezou listy?
Myslim, ze staci klasika na pokojovky. Ja jsem loni stridala s zizalim cajem
A zacinam s hnojenim po odkvetu tak do leta..
Rozkvetl novy, temny vinovy, ani nejde poradne vyfotit.
Betas nádhera.
já mám letos jen malé cibule a trochu listí . zanedbala jsem je. 
Betas, to je krása!
Gabčo, taky hnojím jen hnojivem na pokojovky, spíš nárazově než pravidelně..