|
|
sobota 15. listopadu, 20:07 Svátek má Leopold
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Kupovaný v září jako rašící cibule a už má tolik semenáčků. Teď to budu roky piplat a jestli něco přežije, třeba se dočkám i květu.
Holky, musim se pochlubit ulovkem. Dnes v Kaufu jsem ulovila tri bile amarylky, ktere maji nasazene kazda tri puky!!! 👍👍👍
Ted doma po rozbaleni mi navic prijde, ze na jedne je dokonce jeste i ctvrty puk! 😍
Stalo me to trosku prehrabani a jinak 59,- za kus. Nejlepsi nakup, co kdy! Dve z nich jsem chtela darovat, ale ted teda nevim 😅
Otazka jeste bude, jake nakonec budou... 2 roky zpet jsem si tam pod timhle stejnym obalem koupila tez bilou a nakonec to byla prenadherna plnokveta bila. Mamce jsem letos pred Vanocema koupila tez bilou a nakonec to byla luxusni tmave cerveno/vinova... tak je to vzdy napinave... Ale ja ted vylozene vybirala podle mnozstvi puku a nemohla jsem verit svym ocim. Zbytek byl po jednom, max dva.
Betas, tak to je luxusní nákup! Gratuluju!
A jsem zvědavá, co ti z toho vyroste. Takové čekání na Ježíška
Já na podzim koupila s dvěma puky a s odstupem vyrostl ještě třetí. Za tu cenu bych koupila i s jedním
Jsem opravdu nadsena
Jen si tak rikam, jak toho dosahnou... moje lonske cibule jsou skoro dvojnasobne, tak bych tez cekala vic puku, zatim max jeden...
A to jsem po odkvetu i hnojila, dostaly cerstvou zeminu....
Jestli to maji nejake extra nahnojene, nebo zkratka dokonale podminky, nevim...
Víš jak budou vypadat tři vedle sebe na okně? Luxusně.
No presneeeeeee!!!
3x3+1 kvet 
Nemuzu z hlavy dostat tu predstavu
Betas, výborná koupě. Já je měla taky v ruce. U jednoho, červenobílý, jsem objevila 3 puky, Tak jsem ho vzala. Řekla bych, že je to nejnižší cena, co letos je. Ale některé vypadaly jakoby jim jeden květ uhnil. Tady nejlíp vypadaly červenobílé podle obalu.Tak ať se jim daří.
Tak mi to nedalo... nenechat si vsechny a zaroven byt sobecka a ty dva planovane nepodarovat dle puvodniho planu..., tak jsem se dnes vypravila znovu do jineho kaufu... A prohrabala zas vsechny a nasla jednu se 3 a druhou se 4 puky 👍 Tahle naduroda ale byla vzdy jen u bilych, vsechny ostatni po jednom, max 2...
Jo a mezitim ta moje lonska cibule, o ktere jsem tu vcera psala, ze ma jeden puk, to evidentne slysela a zastydela se pred novyma nabusencema, ze vyhodila druhy puk!!

Betas, taky jsem byla slídit. V sobotu odpoledne nebo večer musím dost často na chvíli do práce. To je od Kaufu kousek. Tak jsem se zeptala sousedky. A nahrabala jsem, jak píšeš, dva dokonce se čtyřmi puky. Jak to dělají netuším ale za 60Kč je to skoro zadarmo.Budu zvědavá, co z toho vyleze.
Také jsem dnes byla, ale se 3 puky jsem nenašla ani jeden, a to jsem prohlédla všechny, tak to jste úspěšné. Nakonec jsem vzala jeden bílý se 2 puky, bílý ještě nemám.