|
|
neděle 8. března, 08:20 Svátek má Gabriela
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Alenko, to je Pastella.
Berdo, nádhera! Obzvlášť ty ibišku. Bramboříky mi také začínají.
Aleno, určitě je zkus, velmi dobře snášejí letní sucho. Mám je pod meruňkou a pod ibiškem, jedny purpurascence, jedny hederifolium, jdou mi tu obojí.
U nás teď převládá fialovo růžová
Ale najdou se i jiné barvy
krásné
Krásné kvetení👍
V týdnu nám napršelo 8 mm a dnes jsem koukala, jak to pomohlo a co všechno kvete. Sice není dobře, že růže začínají obrážet, snad se to zarazí. Ale je to podzim, chladno ve stínu. Tak na kuk.
Tak Alčo, na tebe nemám.😱👌
U mě tak akorát detaily. Růže letos pomalu nestihly ani druhý kvetení, teda jen hodně slabý, sem tam kvítek.
Vítr z předešlých dní polámal všechny jiřiny, opět jsem je neměla přivázané. Mám ischias, takže mi to je teď všechno putna.
Kvetou aspoň astry a žluté třapatky.
Gabi, některé růže taky podruhé nekvetou, nebo velmi slabě. Bohužel teď po vodě obrážejí a zima na krku.
Co mi tu jde, jsou gaury, teď vodou zase obživly. Hlavně teď kvetou fialové astřičky, stále afrikány, na ty nedám dopustit.
Gabčo, Aleno, máte to nádherné.
U mne teď růže také obrážejí, ale s kvetením jsem letos spokojená, většina z nich už kvetla podruhé, u nás teď bude šance na třetí vlnu.
A vykvetl mi teď po dešti kuklík
A posílám pohled na centrální část, ale je to u nás pořád takové neuspořádané, furt něco někam posouvám, předělávám, všude kýble a tak... holt postupný proces
Tenhle Digital mě mile překvapil, kvete celé leto
Kiko, máš to hezké! Bramboříky jsou luxusní, ty zoubkované listy, ty jsem objevila jak mi obráží. Dostala jsem v létě pár bramboříků a teď si těch vroubkovaných listů všimla...mám to mláděta, proto asi nekvetou, snad se dočkám
Alenko, určitě pokvetou, jen se potřebují usadit.
A musím říct, že jim velmi vyhovuje sušší půda. Mám i na chalupě a taky kvetou, ale ne tolik, jako zde.
Zatím kvetou
Kordulo tenhle krasavec je co zač? Máš Herkula nebo Polar bear? Mám letošní nováčky, tak by mě zajímalo, co z nich bude.