|
|
pátek 14. srpna, 12:09 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v srpnu
Gábi paráda ,jako vždy👍
Něco málo od nás
Ali, máš to parádní, ty hortenzie ti fakt jdou 👌👍👍👍
U nás je sucho no.
Pomalu nakvétají podzimní kytičky.
Ořechokřídlec
Rozchodníkovec nádherný
Gaura
Podzimní astřičky
Mix od nás
Nádhera

Holky, super
Rozkvetl mi bahenní ibišek, ale jinak než loni. Býval tmavě červený, poloviční květ i výška. A po přesazení toto.
Povíjnice
Montbrecie
Krásenka
Záplevák
Až na to sucho
Z drmku už mám pořádný keř.
Co to je za růžovou rudbékii, kdo ji prodává?
Mančo a stříháš ho pořádně? Já ho teda letos mám taky docela obří, ale stříhám ho jako latnatý hortenzie. Tak snad ho ukočíruju.
Asi snáší dobře sucho, mám ho v předzahrádce, tam pere celý den a dobrý.
Tu růžovou rudbékii myslíš tu světlounkou, 2 v druhé sérii? Tu jsem koupila v místním zahradnictví, čas od času tam mají pěkné kousky. Stála 185,- Mám samé sytě růžové, tahle bledule mi chyběla.
Docela podobné mají Loukykvět, nekoukala jsi? Tam se mi moc líbí ta palida.
Drmek jsem občas zkrátila, rozkošatil se. Jenže potřebuju kolem chodit, takže zboku stříhám a nechávám růst do výšky. Chodíme pod ním a uctivě se ukláníme, jak jde teď pod tíhou květů do stran. Když někde ustřihnu celou větev, energický obráží. Klidně metr nebo víc prut. Vysoký vícekmen mi teď vyhovuje. Má určitě přes 3m.
Děvčata krása.
Nepřijde mi podle foto takové sucho, taky asi máte vyšší nad. výšku a to je taky znát. Dokonce mi kleplo od slunce starou latnatku Pinky Winky, i přes zalévání se floxám nedaří. Zatím co drží, jsou čemeřice, něco se bude taky muset prostříhat, snad to vedro přežijí.