|
|
úterý 11. listopadu, 00:42 Svátek má Martin
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Regino, je to novinka, podzimní lomikámen. Měli v zahradnictví tři barvy. Uvidíma jak přežije zimu.
Berdo, pak dej vědět. Vypadá hezky.
Tak mě dnes přišla Plumerie kterou jsem si objednala přes Bazoš, trochu větší než jsem myslela

Tuto se před mojím zřejmě nepodaří utajit, ta nejde přehlednout
Jsem se asi zbláznila. Vlezla jsem do LIDLU na řezanou kytku na hřbitov. No tam pivoně, Neodolala jsem za 69 Kč nádherné hlízy, tak mám Danging Butterfly. Kam ji dám, nevím.
Taky jsem se na ně dívala,ale nekoupila,bohužel není místo.
Meli i moc pekne vresy a podzimni sady. Nevzala jsem nic.
Taky jsem byla v Lidlu. Pivoně jsem vůbec neviděla. Ale je pravda, že jsem u kytek moc neslídila. Měla jsem jiné úkoly.
Vřesy a podzimní sady měli pěkné.
Včera jsem si koupila na Kopidlenském kvítku tuhle rudbékii. Mám všude její variantu s většími květy. Tahle je má malinké, moc se mi líbila. Tak snad se ji bude dařit.
Regi, Gábi, Eliška si vzpomněla na čemeřice.
Kterou doporučíte, děkuji.
Kordul, kde vybíráte? Dám odkaz na Žižkovi a tam napíšu, co myslím, že je dobré.
[www.zahrada-zizka.cz]
Merlin, Pink Frost, Karli, Leila,Leona, Liara, celkem všechny ty Ice'n Roses, Shootihg Star, Camelot
moc bych se nehrnula do těch plnokvětých
Vrátila jsem se zpátky k pěstování kaktusů, kamarád začal pěstovat kaktusy a nějak mne tím nadchl, tak jsem si pár pořídila k těm mým co mě zbyly z minula.
Jsou mezi nimi i divoké vanoční kaktusy
Ještě pár snímků
Magusko, kaktusů se vejde hodně.
Tobě už ty divoké takhle kvetou?